Nyt

-Seniordiplomat Joseph Walker-Cousins udtaler, at over en million migranter forbereder sig på at rejse til Europa. Den tidligere ambassadør ved den britiske ambassade i Benghazi i Libyen anklager EU for gøre «for lidt og for sent».

“Up to a million migrants, if not more, are in the pipeline. They will take a long time to work their way through that pipeline but it is well-established.”

Det britiske udenrigsministerium har sagt, at der blev arbejdet på at standse menneskesmuglerne i Libyen, og at 414 både var ødelagt og 109 smuglere arresteret. Men flere mener, at dette blot fører til, at menneskesmuglerne benytter endnu dårligere både og at flere drukner.

Joseph Walker-Cousins siger, at ingen vil påtage sig opgaven med at få ryddet op i Libyen.

“I don’t want to say there is a vacuum of ownership and leadership at the political level but that sort of engagement and that appetite to own what is going on in Libya does not seem to exist now in a way it did then. No one really wants to own it – it is someone else’s mess.”

ANNONSE

Sidste år var der ca. 364.000 migranter, som kom til Europa over Middelhavet.

Thomas de Maiziere sagde tirsdag, at de lande, som ikke ville tage migranter tilbage, der var ankommet ulovligt til Tyskland, ville blive mødt med økonomiske sanktioner og få frataget deres ulandsbistand.

Daily Mail    Daily Express  Frontex  Die Welt  Spiegel

ANNONSE

Ét svar til “Over en million migranter er på vej”

  1. KnudMadsen siger:

    Hvis man nu skynder sig i hele Europa at lave love om, at der ikke er flere gratis penge i form af invalidepension, selv om de så har aldrig så meget knald i låget, som er den mest brugte undskyldning, for ikke at ville lave noget, så ville appetitten på folkevandring dæmpes betragteligt.
    Begynd også straks at sætte tommelskruerne på landene om, at de skal tage deres raske unge mennesker retur, hvis de vil opretholde flodbølgen af midler til at holde korruptionen kørende, det man så malende kalder ulandsbistand.
    Vis billeder på alle medier i ulandene, der viser at drømmene kun rækker til en pressenning på en losseplads og bestemt ikke til en villa med en Mercedes i garagen og masser af gratis penge og ingen direktørstilling.