Nyt

Ekstrabladets chefredaktør, Poul Madsen, bebrejder Inger Støjberg for hendes tone og lar hende selv få noget af skylden for truslerne mod hende.

Madsen gennemfører en klassisk giv-offeret-skylden for sin egen situation:

Og den forråelse har politikerne selv bidraget til, mener Poul Madsen.

»Jeg tror, at tingene hænger sammen, og det er den debat, jeg gerne vil rejse. Der er en årsag til, at tingene har udviklet sig, som de har, og en af dem er, at der er en ekstremt polarisering af budskaberne på begge sider af hegnet lige nu,« siger chefredaktøren og understreger, at det er forfærdeligt, at Inger Støjberg og andre politikere modtager trusler.

»Men man kan godt være ked af flere ting ad gangen. Jeg er ked af, at Inger Støjberg må leve under konstante dødstrusler, men jeg er eddermame også ked af den tone, vi har fået, og at offentlige ministre fejrer, når man sikrer, at mennesker – hvert fald nogle af dem – i nød ikke kan komme her til landet.«

Hvis Madsen havde haft et minimum af ærlighed ville han ha set at han forbeholder sig retten til at diskussionen skal foregå på hans premisser: Han vil ikke forholde sig til at nogle ikke vil demokratiet vel, og at nogle af dem også befinder seg på en farkost i Middelhavet. Det har set flere eksempler på.

Hvad er så galt med at fejre stramninger, hvis det betyder at Danmark bliver sikrere?

Madsen tillægger Støjberg noen hensigter hun ikke har, mens han selv skjuler sine.

Det er klassisk rød taktik.

Det er for øvrig venstrefløjen der hævder at debatten er blevet ekstremt polariserende. Det sier de fordi de taber.

De forvæksler meninger med modsætninger, hvilket er to forskellige ting.

Debatten har ikke flyttet sig meget. Men modsætningene har. Det er fordi de anti-demokratiske kræfter vokser.

 

ANNONSE