Nyt

Ingen skal påstå, at briterne ikke tager ethvert angreb på islam – stort eller lille – alvorligt: Den 17. januar 2016 var Kevin Crehan (34) en del af en gruppe, der lagde bacon-sandwiches uden for Jamia Mosque (en konverteret kirke) i Bristol.

Det fik han et års fængsel for. Dommeren lagde vægt på, at handlingen var «et angreb på England» og «principperne om religionsfrihed». Kevin Crehan døde i fængslet under afsoningen – 27. december 2016. Hans døde af naturlige årsager (hjerteproblemer). Kevin Crehan var ikke just ukendt af politiet,men der er gudskelov ingen som hævder, at hans død skulle have noget af gøre med fængselsdommen.

Lørdag formiddag besluttede en gruppe (som ser ud til at bestå af medlemmer af English Defence League) sig for at demonstrere i Bristol. De mente, at fængselsstraffen ikke stod i forhold til lovbruddet. De autonome og såkaldte anti-fascister følger alle sådanne grupper med argusøjne og mobiliserede straks en moddemonstration. Det skabte naturligvis kaos i centrale dele af Bristol.

ANNONSE

 

Set fra et dansk perspektiv er ligheden med Antifa i Danmark slående: Sortklædte,  maskerede og voldsparate. Til gengæld virker det britiske politi ikke helt så velforberedte som det danske.

De såkaldte antifascister indende gik til angreb på politiet. 

EDL-demonstranter. Også de var maskerede.

 

Politiet måtte lægge sig imellem, da “antifascisterne” ville gå til angreb på EDL-demonstrationen. Der var tydeligvis ikke tale om en egentlig politisk dagsorden for de venstreekstreme – udover den grundlæggende: At agere tæskehold over for alle meningsmodstandere.

 

Daily Mail   International Business Times

 

ANNONSE

2 svar til “Fik et års fængsel for at lægge bacon-sandwich foran moske”

  1. KnudMadsen siger:

    Kevin burde helgenkåres.
    Jeg ved ikke, hvem jeg foragter mest, muhamedanerne eller rødfacisterne.

  2. Christian Ivar Petersen siger:

    Tror der er nogen der har misforstået “religionsfrihed” for “religionsrespekt”. Religionsfrihed betyder at du kan have din religion uden at blive lovmæssigt forfulgt eller lovmæssigt diskrimineret imod. Det betyder IKKE at alle skal kunne lide din religion eller respektere den. Er sende folk i fængsel fordi de gør grin med en religion, er nærmest tilsvarende til at straffe dem for kætteri. Fuldstændig skudt i hovedet.