Nyt

Billede: All smiles. Justin Trudeau og Donald i Det hvide hus 13. februar. Hvor længe vil smilene holde hvis Canada bliver til et frirum for islamister? Foto: Kevin Lamarque/Reuters/Scanpix.

I Canada ligger der et forslag i nationalforsamlingen, som vil forbyde islamofobi. Efter moske-massakren i Quebec har den folkelige tilslutningen til et sådant forslag næppe været mindre.

Statsminister Justin Trudeau er den pæneste dreng i klassen. Han var for nylig i Det hvide hus og besøget forløb forbavsende gnidningsfrit. Men i forhold til islam er landene på kollisionskurs.

A motion that threatens to later lead to a crushing of some core freedoms of all Canadians, resulting in an Islamist-favoring state next to the U.S., appears poised to overwhelmingly pass the House of Commons. This is happening at a time when the country’s prime minister, Justin Trudeau, a firm internationalist, is far more amenable to Islam than any prime minister in the nation’s history.

Parliamentary Motion M-103 is designed to advance the goal of adding to Canada’s hate crimes laws the undefined crime of “Islamophobia,” which would protect all Muslims and Islam itself from any criticism related to that religion and its Shariah law. The motion has been proposed by Islamic Member of Parliament Iqra Khalid.

All parties so far have indicated they will unanimously vote for M-103. Its passage in the House of Commons on February 16 would in effect set Canada on the path to imposing a form of Islamic Sharia blasphemy law on all of Canada.

Det kom ikke til nogen afstemning den 16. De konservative brød sig ikke om, at det kun rummede henvisning til islam og har derfor fremlagt et forslag, som omfatter alle religioner. Dette forslag bliver sat til afstemning i næste uge, mens det oprindelige, som støttes af Liberale og Nydemokraterne, ikke bliver sat til afstemning før til april.

The key difference, of course, is that M-103 seeks to condemn “condemn Islamophobia and all forms of systemic racism and religious discrimination” while the Conservative motion does not mention Islamophobia specifically but instead asks the House to condemn “all forms of systemic racism, religious intolerance, and discrimination of Muslims, Jews, Christians, Sikhs, Hindus, and other religious communities.”

Det er påfaldende hvor nedladende og foragteligt canadiske medier omtaler Ezra Levant og Rebelmedia.com som hævder, at islamofobi-forbuddet er at slå ind på en vej, der fører direkte til sharia.

ANNONSE

Hvis Canada bliver et så islam-tolerant land, vil det få sikkerhedspolitiske konsekvenser for USA. I så fald bliver der måske også behov for en mur i nord. Har Trudeau overvejet, hvad det vil betyde for handlen med USA, hvis Canada bliver en trussel?

 

Canada on verge of passing alarming anti-‘Islamophobia’ motion

ANNONSE

Ét svar til “Canada vil indføre lov mod islamofobi”

  1. Reidar S siger:

    Hva med forbud mot klaustrofobi betydelig verre diagnose som rammer flere.