Nyt

Den norske indvandrings-og integrationsministier, Sylvi Listhaug og hendes danske modstykke, Inger Støjberg, har etableret både et faglig samarbejde og personligt venskap med Ayaan Hirsi Ali.

Sammen skal de tre arrangere en stor konference om ligestilling og ytringsfrihed. De er alle tre er bekymret for kvinders stilling, når islam vinder frem.

Måske burde Listhaug burde starte med sin egen regering, som vil påtvinge plejehjemmet Blidensol i Stavanger retten til at bære hijab.

Den officielle politik er selvmodsigende og kolliderer med de gode og oprigtige bevæggrunde Listhaug, Støjberg og Ali har.

De er selvsagt mest bekymrede for alle de muslimske kvinder som vokser op uden mulighed for at bruge den friheden andre tager for givet.

Men faktum er at også skandinaviske kvinders frihed er truet, hvis islam får lov til at brede sig.

 

 

En iransk-svensk kvinde, Sheila Fors beskriver hvad der foregår i Sverige. “Vargarna kommer efter”, skriver hun. Først har salafismen ødelagt Mellemøsten, nu er den så fulgt med til Europa og den vokser i Sverige.

Det svenske samfund er gudløst, sekulariseret, hedonistisk. Det er ude af stand til at forstå et salafist-samfund, og vice-versa.

Sverige risikerer at blive delt i to.

Det som oroar mig är den muslimska fundamentalistiska väckelse som stjäl framtiden, hoppet och friheten från de nyanlända. Efter att den förött sitt hemland och gjort det fattigt, förtryckande och obeboeligt, förföljer den religiösa fanatismen nu sina offer till det nya landet. Som en vargflock som tagit sig in i fårhagen kannibaliserar den på människors frihet och trygghet.

Den rövar barnen och ungdomarna från familjen och fyller deras sinnen med undergång och utanförskap. Kvinnor tvingas till ofrihet för att inte anses vara tillgängliga för en ideologi som kallar övergreppen på otrogna och avfälliga för en gudstjänst. Vargarna kom inte med trygghet och fromhet som de själva hävdar. De kom med kontroll och fruktan.

Sheila Fors ser en slående lighed med udviklingen i Iran før revolutionen: Alliancen mellem kommunister og islamister. Kommunistene tror, at de har samme mål som islamisterne. De hader det bestående. De ønsker begge revolution. Men det er en sort revolution, en revolution under det sorte flag, som hugger hovederne af kommunistene.

Samma svarta revolution som förödde allt när islams guldålder gick under i Baghdad på 700-talet, förödde Iran på 1970-talet och drog fram i Acheprovinsen i Indonesien och i Syrien på 2000-talet.

Den som ser islamismen som ett hot mot Sverige ska alltså veta att den ses som ett ännu större hot för de invandrare som bor i våra förorter. Det största hotet riktas mot kvinnorna, alltid mot kvinnorna. Den egendomligaste av allianser verkar ha uppstått mellan islamismen och feminismen.

Fast de borde vara varandras fiender förenas de än så länge i ett gemensamt hat mot den vite mannen. Det liknar den allians kommunister, demokrater och islamister hade mot shahen av Iran. De var såta bröder bundna av ömsesidiga löften så länge islamismen behövde kommunisterna och demokraterna. Sedan när den striden var vunnen vändes knivarna mot oss.

Islamisterne retter altid angrebet mod kvinderne. De skal indgydes frygt så de indordner sig og ikke lader sig friste af friheden i Vesten. Denne afgrænsning kan man iagttage over hele Vesten, men alligevel vælger myndighederne i vores lande at behandle dem som udelukkende religiøs.

ANNONSE

När islamismens program för att bygga ett teokratiskt samhälle, sharia, lanseras i en ny kultur så handlar det alltid om samma frågor: Begränsning av kvinnors frihet, könsåtskillnad, religiös polis (ofta självutnämnd) som kontrollerar efterlevnad av regler och indoktrinering av unga. (Under mitt arbete i Kurdistan fick regeringen en stor donation från Saudiarabien till skola och lärare. Alla var naturligt glada för gåvan tills resultaten visade sig. Skolan var en madrassa som indoktrinerade barnen till fundamentalister. Skolan stängdes naturligtvis och lärarna sändes tillbaka.)

I vårt arbete i Tehusen runt om i Sverige, i Sveriges största skyddade boende för människor utsatta för hedersvåld och inte minst i min mejlkorg får jag dagliga bevis på att precis samma mönster håller på att etableras i Sverige.

Vad ska vi då göra för att hejda vågen?

Sverige splintrer. Det opsplittes ikke. Det går i opløsning og rives fra hinanden. En langt mere brutal proces.

…vårt samhälle driver isär. Ett rikt vitt individualistiskt, gudlöst samhälle som liknar Sodom och Gomorra i islamisternas ögon har svårt att kommunicera med en fattig islamistisk, religiös, moralistisk gruppkultur. Svensk integration försöker förena olja och vatten. Det är ett närmast omöjligt projekt.

Socialdemokrater vil altid vælge at behandle muslimerne som ofre. Hvis de er uden for, er det samfundets skyld. Derfor er svaret altid flere bevillinger og mere dialog, flere konferencer og råd. Sådan narrer man sig selv. Alle ved nu. at det er en stor løgn.

Selv Sheila Fors klamrer sig til pædagogiske løsninger, som ikke vil fungere. Problemerne er allerede for store.

Sverige er nu kommet så langt ud, at samfundet kun kan holdes sammen med drakoniske midler. Hvordan svenskene finder styrken til det, står endnu tilbage at se.

Da vil Sverige ha importeret et autoritært styre som vi kender det fra Mellemøsten: I et islamificeret samfund, er det kun den stærke mand, der kan holde orden.

Har Listhaug, Støjberg og Hirsi Ali overhovedet nogen ide om, hvad der foregår i nabolandet?

 

http://nyheter24.se/debatt/869550-soheila-fors-sverige-islamistiskt-islam

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/likestilling/ayaan-staar-paa-al-qaidas-doedsliste-naa-skal-hun-samarbeide-med-sylvi-listhaug/a/23885936/

ANNONSE