Nyt

I Tyskland udsættes kvindelige asylsøgere for så meget vold og så mange overgreb på modtagecentrene, at de må søge beskyttelse på de tyske krisecentre. Alene i Stuttgart blev der sidste år registreret 105 voldtægter, overfald og røverier mod kvinder og 77 mod børn i modtagecentrene. De lokale myndigheder erkender, at mørketallet er”signifikant højere”.

De kvinder som er mest udsatte for overgreb kommer i følge et tysk nyhedsbureau primært fra Syrien, Afghanistan og Irak.

Eksperter siger at en del af problemet er, at mændene ikke kan acceptere den frihed, deres koner, døtre og søstre får, når de flytter til Vesten. Ligestilling mellem kønnene er ikke en positiv ting for disse mænd og kurser i vestlig kultur kommer vil ikke ændre på den holdning.

Only recently a Syrian man was jailed for life for attempted murder after throwing his three small children from the first floor window of his asylum accommodation because he was angry at the ‘independence’ his wife had displayed since arriving in Germany.

I delstaten Sachsen-Anhalt har 20 krisesentre åbnet dørene for ofrene for familievold på modtagecentrene. Men andre steder er krisecentrene allerede fyldt op, og de må afvise de asylsøgende kvinder og børn. Det er vurderingen, at der nu heller ikke vil være plads til de tyske ofre for familievold, da de nytilkomne asylsøgere efterhånden optager så mange pladser.

ANNONSE

Ville det ikke være mere hensigtsmæssigt at sende de voldelige mænd ud af landet og tilbage, hvor de kommer fra? Hvorfor er vold og overgreb ikke tilstrækkelig god grund til at få sin asylsøgning afvist?

Daily Mail

ANNONSE