Nyt

At smugle migranter til Europa er en storindustri, fastslår Europol. I 2015 tjente organiserede netværk anslået 5-6 milliarder dollars på at smugle mennesker til Europa. Pengene kommer fra flere kilder: Migranter som betaler med kontanter, finansiering via familierelationer som allerede bor i Europa og alternative banksystemer for dem, som srifter gæld til smuglerne. I løbet af 2016 steg prisen for at blive smuglet ind i Europa – den blev tre gange så høj som i 2015, ifølge Europol.

Intelligence held at Europol indicates that more than 90% of all migrants reaching the European Union use the facilitation services of a migrant smuggling network at some point throughout their journey. This is a clear indication that organised crime networks are profiting from mass migration.

Migrant smuggling networks accrue immense criminal profits. In 2015 alone, these organised crime networks generated an estimated USD 5-6 billion from their illegal activities. These earnings strengthen criminal networks and have a significant negative long-term impact on Europe’s economy.

europol

Alligevel er der fortsat mange godtroende mennesker i Europa som tror, at det er de fattigste og mest nødlidende, som kommer. Men de forstår nok ikke ,hvor meget det koster at blive smuglet ind. Og måske har de heller ikke hørt, at smartphones er en del af migranternes basisudstyr. Måske ved de heller ikke, at de afrikanske kvinder bliver tvunget ud i prostitution af de selvsamme smuglernetvær. Og ikke mindst at smuglerne sender de små gummibøde ud, når de ved, at redningsskibene er inden for rækkevidde. De er ikke så bekymrede for lasten, men bådene – dem vil dehave tilbage,såde kan genbrues til næste ladning migranter.

Migrants who travel to the EU are potentially vulnerable to be targeted for labour or sexual exploitation as they need to repay their debt to smugglers. It is expected that these types of exploitation will increase in the coming years.

Den omstændighed,  at flere migranter står i gæld til smuglerne, driver dem ofte ud ikriminalitet, når de ankommer til deres nye værtsland. Men som det fremgår af grafikken: De allerfleste betaler kontant.

ANNONSE

Der er mange, der gerne vil være med til den fest, der betales af migranterne og modtagerlandene. Det er ren globalisme og multikultur, som må få ethvert rød/grønt hjerte til at banke hurtigere:

Migrant smuggling is a multi-national business, with suspects originating from more than 100 countries both inside and outside of the EU.

I rapporten nævner Europol også, at terrorister bruger migrantstrømmen til at gemme sig i og dermed komme ind i Europa. Og det er da også blevet bekræftet ad flere terroraktioner.

Terrorists may use migrant smugglers’ resources to achieve their goals. There is an increased risk that foreign terrorist fighters may use the migratory flows to (re)enter the EU.

Den 3. november afholdt Europol et stort møte i Roma for at diskutere menneskesmugling til Europa. Norge burde  vel også have deltaget al den stund, at Siem Pilot har jo har sejlet 29.000 migranter over fra Libyen.

Europol-rapporten

ANNONSE