Kopierede/fra hoften

Vi ved, at fire ud af fem journalister stemmer på venstrefløjen (medregnet De Radikale). Men den ideologiske påvirkning begynder tidligt, allerede i skolen, fortsætter på universiteterne og glider derfra ind i embedsmandsværket og medier. Berlingskes nu forhenværende debatredaktør Jesper Beinov har i et indlæg påpeget, at borgerlige ikke har vundet præmissen for debatten. Og det, mener jeg, skyldes netop, at borgerlig tænkning ikke er blevet institutionsbærende: Venstrefløjen har (også) det moralske overtag.”

Kasper Støvring skriver om den venstreorienterede bias der fortsat hersker i medierne i almindelighed og Danmarks Radio, public service organet, i særdeleshed. Og han kommer med en række af de konkrete eksempler, som medierne flyder over med hver eneste dag. Læs Støvrings glimrende klumme i Berlingske

her: http://kulturkamp.blogs.berlingske.dk/2016/09/16/eksempler-paa-venstreorienteret-bias-i-danmarks-radio/

ANNONSE

Mest læst

De blev til monstre

Manifest i en mørk tid