Nyt

 

En ambulance under udrykning med en hjertepepatient en personbil med en 69-årig kvinde blev mandag aften udsat for endnu et angreb fra ukendte stenkastere, skriver JP

Fra gangbroen over Humlebakken blev der kastet en eller flere sten mod ambulancen ved 20.30-tiden. Oppe på gangbroen blev der set en gruppe på tre til fem unge. Muligvis var de kørende på knallerter eller scootere. Ingen kom til skade ved angrebet, men ambulancen fik en bule i taget.

 

Politiet appellerer til hjælp fra vidner.

Siden 21. august, hvor en 33-årig tysk kvinde mistede livet efter at to sten på over 30 kilo kilo blev væltet ned over den bil hun og hendes familie kørte, har der været flere episoder med stenkast fra broer mod biler. Ingen er dog endnu blevet pågrebet, og det er også højst usikkert, om politiet finder gerningsmændene denne gang.

Det er en makaber trend, der har bredt sig.

 

ANNONSE