Kopierede/fra hoften

En ung tysk venstreekstremist har innrømmet at hun løy til politiet om den etniske bakgrunnen til tre menn som forgrep seg mot henne. Hun var redd for at det kunne gi grobunn til hevnaksjoner mot asylsøkere, så hun fortalte politiet at gjerningsmennene snakket tysk.

After the assault she went straight to the police – but she did not tell them the ethnic make-up of the men, that they were speaking Arabic or Farsi.

Selin, aware of the backlash that migrants suffered after the events in Cologne on New Year’s Eve – when hundreds of women were sexually assaulted and robbed by marauding gangs of immigrant youths – instead said she was robbed and said her attackers spoke German.

Selin Gören er talskvinne for den unge, venstreradikale bevegelsen Solid og jobber som flyktningeaktivist i byen Mannheim. Hun ble angrepet på en lekeplass en sen natt av tre menn i januar.

The 24-year-old was ambushed late at night in a playground where she said she was forced to perform a sex act on her attackers.

Den 29. januar la hun ut en melding på Facebook hvor hun ber de mannlige asylsøkerne om unnskyldning for at de blir utsatt for rasisme. Hun skriver at hun er glad for at de er her, at de ikke druknet i Middelhavet. At det ikke er de som er problemet. Hun skriver om brente asylmottak og en brun mobb i gatene. Det er skjønt at dere er her, skriver hun.

ANNONSE
Selin Gören - Mannheim

Selin Gören -nok et tilfelle av Stockholmsyndromet.  

Det er selvsagt fristende for mange å si at hun fikk akkurat som fortjent ettersom hun er en pådriver  for å få inn så mange asylsøkere som mulig. Men Selin Gören ønsker seg nok egentlig ikke voldtektsmenn hun heller. Hun ønsker at de asylsøkerne som kommer er snille og takknemlige. Slik at hun kan beskytte dem. Hun synes, selv etter overgrepet, at de er svakere enn henne og må beskyttes fra de slemme rasistene som vi ha slutt på migrantstrømmen.

Hun enser ikke et øyeblikk at hun også utsetter sine egne landskvinner for den samme risiko for overgrep. For hennes lojalitet ligger ikke hos andre tyskere, den ligger hos de svake, de fra andre land som vil få det så mye bedre i hennes land. Det var en venn som måtte overtale henne til å gå tilbake til politiet med den sanne versjonen fordi en annen kvinne var blitt voldtatt i samme område. Den andre kvinnen trakk anmeldelsen senere.

Den forskrudde godhetsidealismen har ingenting med dagens virkelighet å gjøre. Disse aktivistene er kommet så langt i sin godhetsrus at de trenger å beskyttes fra seg selv. Å bli tvunget til oralsex er ikke det samme som å vende det andre kinnet til. Dette er ren selvutslettelse.

I Norge hadde vi et lignende tilfelle i Karsten Nordal Hauken som ble voldtatt av en somalisk asylsøker, men som ikke ville at overgriperen skulle utvises til en “svært usikker fremtid i Somalia”.

Når begynner de å unnskylde asylsøkende voldtektsforbrytere som har gått til angrep på barna deres? Nei vent, det har jo allerede skjedd. I Sverige så klart.

Som en kommentator i Daily Mail spør: “What is wrong with these people?”

Daily Mail   Spiegel

ANNONSE