Nyt

Hillary Clinton gik på et chock-tab i nat mod Bernie Sanders: 47 % mod 53 %. Det er et dobbelt nederlag for det liberale USA: Først Trump, derefter Sanders. Stort tydeligere kan man ikke illustrere at folket gør oprør mod magten.

Det som spøger i baghovedet, er at det meget vel kan ha været præsidentvalget som ble afgjort i nat. Det er Hillarys manglende tillid hos arbejderklassen som blev demonstreret.

Hillary har en arrogance og en magtfuldkommenhed som har skaffet henne mang fjender. Wall Street Journal giver et glimrende eksempel på det. Denne uge har Clinton turneret i stater som har tabt mange arbejdspladser til Obamas grønne økonomi. Clinton er en ivrig tilhenger af omlægningen. Kuldgruvene skal lægges ned. Men når hun driver valgkamp i områder hvor det er mange arbeidsløse kuldgrubearbejdere får hun et problem. Hun møder sig selv i døren. Men i stedet for at indrømme det, påstår Clinton at hun er fejlciteret. Det er det samme som at si at vælgerne er dumme, at de ikke husker nogen ting.

The presumptive Democratic nominee told out-of-work coal miners in Williamson, West Virginia that she felt their pain, promising to “do more to see how we can get coal to be a fuel that can continue to be sold and continue to be mined.” In a perfect Clintonian non-apology, she added that “I do feel a little bit sad and sorry that I gave folks the reason and the excuse to be so upset with me because that is not what I intended at all,” referring to her remarks in March.

Mrs. Clinton claimed those remarks were “totally taken out of context,” so here’s the full context: “I’m the only candidate which has a policy about how to bring economic opportunity using clean renewable energy as the key into coal country. Because we’re going to put a lot of coal miners and coal companies out of business.”

Hun viser noget af den samme skødesløshed som med epost-serveren. Tror hun ikke at medierne har hendes udtalelser on the record? Det får WSJ til at bemærke:

Here you have the Obama-Clinton energy policy in miniature: First, destroy jobs and businesses with huge taxes and regulations. Then, use redistribution to pay reparations to the workers who had those jobs and incomes. In other words, let them eat solar panels.

Den liberale elite er kun optaget af de miljømæssige konsekvenser af klimaændringer. Ikke de mennskelige omkostninger ved omlægning til grøn økonomi.

A study last year in the journal Energy Policy estimated that the coal industry shed some 49,500 jobs merely between 2008 and 2012. The counties where this dislocation was most concentrated didn’t see replacement jobs in other energy fields such as shale gas fracking, much less Mrs. Clinton’s “clean renewable energy.”

Grøn økonomi får den liberale elite til at “feel good”. I Tyskland er Angela Merkel ved at tage nogen greb som koster tysk økonomi astronomiske beløb, og som giver en fordel til konkurrenter. Der findes ikke økonomiske, markedsmessige kalkyler når der kommer til klima.

Derfor rekylen i Virginia.

Den liberale elite er ved at gå ind i en shitstorm. De troede de skulle begrave Trump, men nu ser det ud til at Trump og Sanders begraver Clinton.

 

 

Billede: Ikke undervurder vanlige mennesker. Kuldgrubearbejderne ligner brandmændene der gik frygtløse ind i World Trade Center. Du bør behandle dem med respekt hvis du tænker overleve som politiker.

ANNONSE

Ét svar til “Hillary til kularbejderne: Spis solcellepaneler”

  1. Per Ardua siger:

    Om et amerikansk presidentvalg skulle stå mellom en konservativ kapitalist og en radikal sosialist, er jeg neimen ikke lenger sikker på utfallet. Amerika er ikke lenger som det var.