Nyt

Bayerns indenrigsminister Joachim Herrman finder det meningsløst at stænge Balkan-ruten med den ene hånd og give tyrkerne visumfrihed med den anden. Det vil åbne for en ny migrantbølge til Europa, og den vil være helt legal og ikke noget at gøre med, advarer han.

Herrmann mindet om hvad der skete da Tyskland gav folkene på Balkan visumfrihed. Da eksploderede indvandringen. Det samme vil ske nu, spår han. Tænk bare på kurderne i Tyrkiet, som ikke har det lætt, og mange har slægt i Tyskland. Hvorfor skulle de ikke komme efter?

Agreeing to a refugee deal with Turkey that offers Ankara visa exemptions will set off a new wave of migration from Kurdish areas of Turkey, Bavarian interior minister Joachim Herrmann said on Thursday.

Speaking to the Rheinische Post, the conservative Bavarian politician said that it is in Germany’s interest to reach an agreement with Turkey, but that “we must not concede too much to them.”

Herrmann noted that when Germany did away with visa requirements for Balkan states in 2009, the number of asylum applications from these countries “exploded”.

Turkey is pushing for a deal with the EU which would impose tighter controls along its sea border to prevent refugees entering Greece, in exchange for a relaxation of visa restrictions for Turkish citizens seeking to enter the 28-member union.

“We shouldn’t bring a new refugee wave into the country by agreeing to abolish visa restrictions for all Turkish citizens including Kurds,” Herrmann said.

ANNONSE

2 svar til “– Galskab at give tyrkerne visumfrihed”

 1. Morten Dreyer siger:

  Konklusionen er, at prisen for noget, som i bedste fald er en halvdårlig løsning på flygtningekrisen, kan blive høj for EU. Og for Danmark.

  Der er ingen forhandlinger, som kan gøre Tyrkiet god nok til optagelse i EU.
  Men inden optagelse er der kravet om fjernelse af visum kravet for tyrkere.
  Når EU til juni åbner for fri indrejse, kan der komme mange. Tænk om Tyrkiet for EU milliarderne tildeler hver af deres flygtninge et tyrkisk pas og en enkeltbillet til EU ?
  Tyrkiet vil slippe for flygtningene for EU penge, og EU vil få 3 millioner såkaldte “tyrkere” til evig understøttelse.

 2. Ellen siger:

  Underlig at norske opposisjonspolitikere HYLTE da Regjeringen i 2016 ville returnere de flygtningene som kom over Russland/Storskog for å håpe på asyl i Norge. Returen var begrunnet i at det var åpenbart at disse personene ønsket mer gratis velferdsgoder enn det de hadde oppnådd i de land de allerede bodde i.

  Nå er det plutselig OK å returene flere tusen tilbake til Tyrkia, som alle vet er en totalitær muslim-stat som nylig har dokumentert at de er imot ytrings-/pressefrihet? Alle skjønner vel at Merkel har mistet totalt fotfeste og prøver å ro….