Nyt

Et parti grundlagt af på ruinerne af Uffe Elbæks kaospilot-ideologi, må nødvendigvis suge en del storbytosser til sig. Folk der ville være kommunist, hvis kommunismen ikke var plaget af erfaringskataloget, og nu søger uprøvede alternativer. Det siger samtidig sig selv, at hvis det kontrære aspekt er ideologiens kerne, så vil segmentet løbe parallelt med nettets overdrev, herunder ‘9/11-trutherne’.

Ekstra Bladet kom først med historien om Alternativets Rolf Jackson fra Odense. Tidligere formand for ‘Kosmopolitisk Alliance’, nuværende Hovebestyrelsesmedlem og i parentes – søn af Urtekram-millionæren Ross Jackson der gav partiet to millioner at føre valgkamp for sidste år.

På Facebook lancerede han søndag teorien, at der ikke var nogle fly er ramte tvillingetårne den. 11. september 2001. Det kunne være ‘en 3D holografisk projektion’. “Rimeligt sindsygt hvis det er sandt.”, noteres det.

ANNONSE

“En ret interessant analyse som påstår at 9/11 blev udført via en 3D holografisk projektion men at ingen virkelige fly chrashede ind i tvillingetårnene. Rimeligt sindsygt hvis det er sandt. Slår Hollywood med flere længder.” (Rolf Jackson, Alternativet)

Jane Knudsen Thomsen, folketingskandidat for partiet i Sydjylland kommenterer i samme ånd. Hun tvivler ligeledes på ‘hypnosen 9/11’, og spekulerer på hvorvidt “alle er blevet forledt”.

“Teknologiens vegne er stor. Og mennesker der lever i en ekspertviden mangler nogle gange kritisk sans ift mediernes fortæller, laden og gøren …

Der var før angrebet et reelt ønske om krig men ikke ‘nok’ begrundelser for krig. Har set flere udsendelser, dokumentarer og youtube videoer. Endda USA’s egne undersøgelser hvorvidt tårnene burde kunne kollapse på den måde, lyde, eksplosioner – og selvfølgelig markerne ved Pentagon. Må erkende jeg har mine tvivl hvorvidt verdens hypnosen 9/11 er korrekt eller vi alle er blevet forledt” (Jane Knudsen Thomsen, Alternativet)

Begge sekunderes af Astrid Carl, talsmand for Alternativet i Favrskov Kommune. De officielle “‘oplysninger’ vi fylder vores hjerne med” gør det svært at tænke udenfor boksen.

“Ja, det er meget interessant hvad de ‘oplysninger’ vi fylder vores hjerne med gør ved den. Når man først har fået een overbevisning eller opfattelse af tingene vil man længe være tilbøjelig til at betragte alting ud fra den. Så er det vanskeligt at være neutral og nøgtern i sin vurdering af andre oplysninger.

Men du har ret, Rolf, det er et rimeligt sindsygt tankeeksperiment at der ikke blev brugt fly, ud fra såvel et teknologisk som psykologisk/politisk synspunkt.” (Astrid Carl, Alternativet)

ANNONSE

10 svar til “HB-medlem i Alternativet spekulerer over hvorvidt 9/11 var et 3D-holografi: “Rimeligt sindsygt hvis det er sandt.””

 1. Per T siger:

  Een af mine kolleger mistede livet i eet af WTC flyene… sammen med hans forlovede på vej på ferie.

  Jeg er ret sikker på det ikke var et hologram for han kom aldrig tilbage

 2. Britta Due Andersen siger:

  Havde det været en så højt placeret DFer, der kom med den konspiration, var det udbasuneret i medierne.

  • Peter Pedersen siger:

   Og det bliver det her ikke?

   • Ivan Dybdal siger:

    Man burde egentlig i tavshed forbigå sådan noget klart idiotisk, men det er dog repræsenteret i folketinget, så måske alligevel?

    • Peter Pedersen siger:

     Det tiltag er nu ikke så dumt, og der er såvidt jeg ved allerede et projekt vedtaget på det sydlige Sjælland og øerne, der har meget bred politisk opbakning. Med hensyn til konspirationer omkring 9/11 er det da ikke forbeholdt folketingsmedlemmer mm. fra alternativet, du finder lignenende teorier hos et bredt udsnit af det politiske spektrum.

     • Ivan Dybdal siger:

      Ja, det er meget udbredt vanvid, desværre. Som vi sagde om sådanne med-hovedet-under-armen typer, da jeg var barn: De skulle have deres skolepenge tilbage! 🙂
      Kan du navngive folketingsmedlemmer som beviseligt tror på 9/11 konspirations teorierne – bortset fra de fastslåede kendsgerninger i retssagerne om konspirationen mellem de muslimske gerningsmænd og bagmænd f.eks nu afdøde Osama bin Ladens bevægelse?

 3. Thorsted siger:

  Rolf Jackson har også sagt, at der nok er en grund til, at jøderne hades og har været det gennem historien.

 4. Ivan Dybdal siger:

  Det er en udbredt paranoid psykose, tror jeg. Man genkender den, når man ser den. Man hørte den før i tiden fra mange venstreorienterede og kommunister. De er overbeviste om konspirationen og venter at dens symptomer bryder frem over alt. De kan hurtigt pege den ud.
  Jeg har tit undret mig over, hvor den kommer fra og hvad glæde de har af den? En eller anden mental lettelse, tror jeg. De kan altid udpege djævelen på hans gerninger.
  Morsomt at se, at Astrid Carl, talsmand for Alternativet i Favrskov Kommune, siger at “de officielle “‘oplysninger’ vi fylder vores hjerne med” gør det svært at tænke udenfor boksen.

  Ingen tvivl om at Alternativet dækker et behov med en vis udbredelse.

 5. Hans Und siger:

  “Det kunne være ‘en 3D holografisk projektion’.”

  Udsagnet forekommer lidt old school 80er agtigt på den ufede måde. Følger de mennesker ikke de nyeste teknologiske landvindinger via f.eks Star Wars?

  Men der er måske ikke involveret tilstrækkelig homoballet i den film?

 6. […] Suppleant til Hovedbestyrelsen i Alternativet Rolf Jackson fik lidt medietid i denne uge, men den fulde historie blev ikke skrevet, med konspirationsteorien om 9/11. […]