Nyt

Jeg har tidligere blogget om de to trafikdrab i Åby Ringvej/Edwin Rahrsvej-krydset i Århus Vest. Det kostede en 32-årige indvandrer ‘én måneds ubetinget fængsel’, at køre over for rødt og dræbe 21-årige Ida Philbert Vangsø Ottzen. Nu er der faldet dom i den anden sag, kan man læse på TV2.dk. Det kostede ’80 timers samfundstjeneste’, at dræbe 23-årige Katrine – 28-årig idømt samfundstjeneste for trafikdrab i fodgængerfelt.

“Om eftermiddagen den 6. oktober forlod den 23-årige teologistuderende Katrine Lilleøre Holm sit hjem i Aarhus for at løbe en tur. Kort tid efter blev hun påkørt og dræbt af en 28-årig bilist i det lysregulerede kryds mellem Åby Ringvej og Edwin Rahrsvej 200 meter fra hjemmet.

Tirsdag er bilisten ved Retten i Aarhus blevet idømt 60 dages fængsel. De skal dog ikke afsones, hvis han udfører 80 timers samfundstjeneste. Desuden fik han en betinget frakendelse af kørekortet i tre år.

Den 28-årige var tiltalt for med 90 kilometer i timen at køre over for rødt på et sted, hvor hastighedsgrænsen var 70 kilometer i timen.”

Apropos.

“Den 49-årige blogger er sigtet efter straffelovens 264 d, der handler om uberettiget videregivelse af billeder. Som udgangspunkt er strafferammen op til et halvt års fængsel, men i Kim Møllers tilfælde går tiltalen på stk. 2, der handler om særligt skærpende omstændigheder. Her er strafferammen op til tre års fængsel. (Berlingske, 31. marts 2021)

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden

Bidens store bagslag