Kopierede/fra hoften

Jeg gider ikke kloge mig om Coronavirus, men mediedækningen er massiv, og der cirkulerer mange blogværdige tåbeligheder. I 12-Nyhederne på Radio4 sendte de live fra Solbjerg Bodega, hvor en beruset gæst forklarede, at Trump er dum, at amerikanerne dør. Torsdag kritiserede EU Trump for at lukke grænserne, og det samme sker i Danmark om et par timer. “Hvilket signal sender det at have bevæbnede soldater på grænsen?” (sic), lød det på TV2 News for lidt siden. Enhedslisten fik dog indskærpet, at asylansøgere havde ‘et anerkendelsesværdigt formål’.

“Vi har i Enhedslisten fået forsikringer om at det er et anerkendelsesværdigt formål at søge asyl i Danmark. Mennesker med beskyttelsesbehov kommer stadig til at kunne søge asyl.” (Rosa Lund, 13. marts 2020)

Regeringen har ikke gjort det ringere end det borgerlige alternativ, men danskerne er ikke gearet til krise af nogen art. Minutter efter statsministeren opfordrede folk til handle normalt, gik folk amok og hamstrede dagligvarer. Det siges at MI5 har en regel om, at samfundet til enhver tid blot er ‘four meals away from anarchy’, den såkaldte ‘Four Meal Rule’. Vi kan skabe en vaccine imod Covid-19, men fuld krise-immunitet eksisterer ikke.

Danmark er et velordnet samfund, men forestil dig den dag der kommer en fundamental krisesituation, der lammer forsyningskæderne. Et byhus på Frederiksberg og en ny X5’er vil på et par dage være mindre værd, end en hus på Lolland med fritgående høns. Når dine børn sulter, så går det stærkt. Civiliserede danskere går amok lidt efter ghetto-araberne, men sidstnævnte trives i kaos og har en voldsparathed Lasse og Lauritz først skal lære.

ANNONSE

En historie Berlingske – Danske muslimer kalder coronavirus Allahs straf til de vantro (kræver login).

“Knap 600 har til dato liket en dansksproget Facebook-side, der beskriver coronaepidemien som Allahs måde at tvinge de vantro til at tilpasse sig muslimske sædvaner, såsom at tildække ansigtet og undgå at give hånd til det modsatte køn.

‘En lille virus fik kuffar (vantro, red. ) til at gøre det, de bekæmper,’ skriver en anonym person på Facebook-siden, der kalder sig Profetens Budskab.

De bekæmper niqab, så tvang Allah dem gennem en lille virus til at tildække sig med en maske! De bekæmper islam, fordi man ikke giver hånd til det modsatte køn, men den lille virus tvang dem til at afholde sig fra hinanden og hilse med brystet i stedet.’.”

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden

Bidens store bagslag