Nyt

Nigel Farage sagde i et søndagsinterview på Sky News, at et stort antal britiske muslimer ikke deler de britiske værdier. Det blev han angrebet for fra alle sider, selv om det kan bevises statistisk.

“Vi har et voksende antal unge mennesker i dette land, som ikke abonnerer på britiske værdier, og som faktisk afskyr meget af det, vi står for. Jeg tror, vi ser dem i Londons gader hver lørdag.”

På spørgsmålet fra studieværten Trevor Phillips, om han mente britiske muslimer, svarede han:

“Det gør vi. Og jeg er bange for, at jeg har fundet nogle nye undersøgelser, der siger, at 46 % af de britiske muslimer støtter Hamas – støtter en terrororganisation, der er forbudt i dette land.”

Farage henviste til en meningsmåling foretaget for Henry Jackson Society, som viste, at over halvdelen af de britiske muslimer støtter Hamas, og at kun 24 procent mener, at det, de gjorde den 7. oktober, var voldtægt og mord.

En tredjedel af de britiske muslimer ønsker, at sharia skal blive landets lov og erstatte britisk lov. 52 ønsker et forbud mod afbildning af profeten Muhammed.

Alligevel spurgte studieværten, om Farage ikke stigmatiserer landets muslimske befolkning. Farage svarede, at han kun forholder sig til fakta:

“Jeg bebrejder dem ikke. Jeg konstaterer et faktum. Det eneste, jeg gør, er at konstatere, at ingen andre tør fortælle sandheden om det her.”

Med et kommende valg havde Farage ikke meget pænt at sige om Tories/Sunak og Labour:

“Ingen i historien har lukket flere mennesker ind, som potentielt vil kæmpe mod britiske værdier, end Sunak,” tilføjede han.

“Hvad angår det bredere spørgsmål, så er befolkningseksplosionen det største enkeltstående problem, som dette land står over for. Og det vil ikke blive debatteret ved dette valg. Hvorfor ikke? Fordi Labour startede den, og de konservative fremskyndede den. Det har ført til et problem af ufattelige dimensioner.”

“Hvis du vil have masseindvandring, så stem på de konservative, hvis du vil have masseindvandring, så stem på Labour.”

Farage blev angrebet fra alle sider: Generalsekretæren for Council of British Muslims, Labour-repræsentanten Stella Creasy: De stemplede ham med de sædvanlige fornærmelser. Men den politiske kommentator Darren Grimes bemærkede:

“Nigel Farage bliver udfordret af Sly News på sin påstand om, at Storbritannien har et ‘virkeligt, virkeligt problem’, som er blevet identificeret med krystalklarhed siden 7. oktober. Jeg kan ikke forstå, hvordan nogen ikke kan se den åbenlyse trussel, vi står over for.”

 

https://www.breitbart.com/europe/2024/05/26/farage-sparks-leftist-meltdown-after-stating-growing-number-of-muslims-loathe-british-values/

 

 

ANNONSE