Nyt

I et absurd teater på en dag, der burde bruges til eftertanke og ydmyghed for det, jøderne har været udsat for, vælger aktivister at klæde sig af for at opnå sympati for muslimer i Gaza.

Israels militær kan ikke tage nogen chancer med hensyn til, hvem der er Hamas-terrorister, Hamas-sympatisører eller uskyldige indbyggere i Gaza, så disse skal selvfølgelig strippes for at sikre, at de ikke har bomber gemt på deres kroppe. Dette er “ydmygende”, hævder mændene.

Man kan forestille sig, hvad de jødiske piger, der blev gruppevoldtaget, følte, før de tiggede om at blive dræbt af deres misbrugere, men ordet “ydmygelse” dækker ikke over de ufattelige grusomheder, de blev udsat for.

ANNONSE

NTB skriver:

Palæstina-aktivister demonstrerede lørdag morgen uden for NRK i protest mod Israels deltagelse i Eurovision.

Demonstranterne er tilknyttet en gruppe, der kalder sig Action Group Palæstina. De kræver, at NRK underretter European Broadcasting Union EBU om, at Israel skal udelukkes fra musikkonkurrencen.

Aktionen blev gennemført et par timer før den sidste norske finale i Melodi Grand Prix.

Aktivister iscenesatte en hændelse, der skete i Beit Lahia i Gaza-striben den 7. december. Derefter blev over hundrede palæstinensiske mænd og drenge taget til fange af israelske soldater. De blev beordret til at strippe og knæle på gaden og blev anklaget for at tilhøre Hamas eller være terrorister. Flere af mændene har beskrevet, at de blev udsat for mishandling og ydmygelse.

Flere kendte norske kunstnere har tilsluttet sig kravet om, at Israel skal nægtes deltagelse i Eurovision. EBU har afvist kravet.

Hos avisen VG havde man ikke vidst, at det var Holocaust-dag, hvis det ikke havde været for Unge Høyres Oda Oline Omdal. I en artikel skriver hun at vi aldrig må glemme historien. Dette indlæg står i skarp kontrast til hvad VG’s journalister vil formidle på denne dag:

Dette skulle være dagen for medierne til at rapportere om jødernes situation og den voksende antisemitisme i Europa. VG har en artikel om de jøder i Norge, der føler sig truet. Denne artikel vender hurtigt 180 grader til kritik af Israel efter det værste angreb på jøder siden krigen:

Omkring 1.200 israelere, de fleste af dem civile, blev dræbt i Hamas-angrebet den 7. oktober. De tog over 200 gidsler, lige fra babyer til ældre kvinder. Mindst 130 af disse er stadig tilbageholdt, oplyser Israel.

Israels reaktion har været massiv bombning og krigsførelse mod Gaza-striben. Ifølge Hamas er mindst 25.000 palæstinensere blevet dræbt, over 10.000 af dem børn under 18 år.

De internationale protester mod Israels krigsførelse vokser i omfang, og fredag ​​kom Den Internationale Domstol ud med en erklæring, hvor de bad Israel om at opretholde foranstaltningerne for at beskytte civile. Og at Hamas øjeblikkelig skal frigive gidselerne.

Norske medier og norske politikere ser ud til at ønske Israel udslettet. Det er helt i tråd med Hamas’ ønsker. Hamas har gentagne gange sagt, at hvis de får muligheden, vil de udføre flere aktioner, som terrorangrebene den 7. oktober. Mener de norske myndigheder, at Hamas ikke tager dette alvorligt? NRKs hjernevask gennem mange årtier med palæstinensisk aktivist Sidsel Wold i spidsen har givet pote for islam-fremmende kræfter i Norge.

Andelen af ​​nordmænd i Oslo falder år for år, og med skiftende demografi følger ændret kultur. Der er demonstrationer mod Israel på Holocaust-dagen, og offentlige ramadan-dekorationer er ved at blive klargjort i Oslos gader. Dem, der tror, ​​at dette vil være værdifuldt og positivt for Norge, vil blive skuffet.

 

Køb Primo Levi’s “Hvis dette er en mand” fra Document Forlag!

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden