Nyt

Senatet i Louisiana vedtog i tirsdags, enstemmigt, et lovforslag, der vil forhindre de tre førende globalistiske organisationer i at udøve nogen form for magt, i, og over, staten Louisiana.

Beskyttelse mod WHO, FN og WEF

Lovforslaget, SB 133, blev indført for at sikre, at globale organisationer som Verdenssundhedsorganisationen, FN og World Economic Forum ikke har, og ikke bør have, nogen jurisdiktion i staten Louisiana. Lovforslaget blev introduceret i februar i år, og blev udarbejdet af senatorerne Thomas A. Pressly, Valarie Hodges og Kathy Edmonston.

– Vi har været vidne til et mareridt, hvor hundredtusindvis af amerikanere er kommet til skade, efter at have taget en vaccine, som de fik at vide var sikker og effektiv“, efter anbefalingerog tvangsbestemmelser fra WHO.

Nu er vi vidner til alvorlige langtidsbivirkninger, og utallige dødsfald, fordi eksperternetog fejl. Disse organisationer pressede og tvang amerikanerne til, at træffe medicinske beslutninger, uden kliniske forsøg, eller langtidsstudier,” fortæller Valarie Hodges til Blaze Media.

Republikansk flertal 

Den 26. marts vedtog Louisianas senat lovforslaget. I teksten står der, at: 

– Ingen regel, regulering, gebyr, skat, politik eller mandat af nogen art fra Verdenssundhedsorganisationen, De Forenede Nationer eller World Economic Forum må håndhæves eller implementeres af staten Louisiana eller noget agentur, afdeling, bestyrelse, kommission, politisk underafdeling, statslig enhed i staten, sogn, kommune eller anden politisk enhed.
Hodges mener, at det var vigtigt at handle nu, hvor Republikanerne både har guvernøren og flertallet i delstatens lovgivende forsamling.

Gældende fra 1. august

Såfremt loven ratifiseres av guvernør Jeff Landry (R) vil den tre i kraft 1. august 2024.

Lovforslaget kommer parallelt med Verdenssundhedsorganisationens opfordring til en international pandemitraktat, der vil give WHO overstatslige beføjelser i tilfælde, hvor den samme organisation erklærer pandemier.

International pandemisk protokol

I en pressemeddelelse siger Verdenssundhedsorganisationen, at dens mål er at realisere “en international pandemisk protokol” inden maj i år. Der er blevet advaret om, at aftalen ikke beskytter vigtige menneskerettigheder.

Hvis WHO gennemtrumfer denne traktat, vil SB 133 forhindre, at den bliver håndhævet i Louisiana.

 

 

ANNONSE

Mest læst