Nyt

Israels minister for “diaspora anliggender og bekæmpelse af antisemitisme”, Amichai Chikli, siger, at London, som styres af den muslimske Sadiq Khan, i dag er verdens mest antisemitiske by.

Politiet forsvarer jødehadet!

Chikli mener, at de spændinger, som pro-Hamas-tilhængere skaber i London, hvor kun en tredjedel af indbyggerne er hvide briter, overstiger de spændinger, man oplever i andre internationale byer.

Israeleren påpegede, at politiet har taget demonstranter, der åbenlyst har opfordret til jihad, i forsvar, under de regulære massedemonstrationer, der har fundet sted i hjertet af London efter Hamas’ terrorist angreb den 7. oktober 2023.

Udryd Israel!

Chikli nævnte også, at det blev råbt “fra floden til havet” – en henvisning til det islamiske mål, om at udslette Israel, og etablere en palæstinensisk stat, der strækker sig fra Jordanfloden til Middelhavet. Han karakteriserede dette som en “opfordring til etnisk udrensning af jøder fra staten Israel”.

En rapport fra Chiklis ministerium viser, at “næsten halvdelen af ​​britiske jøder overvejer at forlade landet på grund af antisemitisme”, og at “60 procent af britiske jøder har oplevet, eller kender nogen, som har oplevet en antisemitisk episode efter den 7. oktober sidste år”.

ANNONSE

Freudiansk slip

I et interview i sidste måned sagde Labours muslimske borgmester, Sadiq Khan, at hans parti var “stolt over at være både antiracistisk og antisemitisk”. Bagefter forsøgte han at trække udtalelsen tilbage – men den indeholder det meste af det, man forbinder med en “Freudian slip“.

“3D-testen”

Chikli mener, at moderne antisemitisme er koncentreret om at fratage staten Israel dens ret til at eksistere. Hadet kan opsummeres i “3D-testen”: Dæmonisering, dobbeltmoral og delegitimering af Israel.

Den årlige rapport fra Chiklis ministerium viser en kraftig stigning i antisemitiske episoder i 2023, en forøgelse på 235 procent, set i forhold til 2022.

Sunak advarer mot «pøbelstyre» etter aggressive pro-palestinske demonstrasjoner

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden