Kommentar

I den virkelige verden interesserer diverse ondsindede aktører sig ikke for, hvad magthavernes medier mener om deres politiske modstandere. De ved alt om den ”lawfare”, som systemets agenturer benytter sig af for at knuse deres kritikere. De gør det selv derhjemme og kan med rette kaldes specialister.
Begrebet lawfare er svært oversætteligt, men kort fortalt betyder det, at aktører, der ikke kan få deres vilje på demokratisk måde i frie valg, overdænger deres modstandere med retssager for at udmatte dem og sætte dem ud af spillet. Og i USA går det over stok og sten, fordi venstrefløjen behersker alle dele af retshåndhævelsen og retsvæsenet. Der er sådan, de agter at eliminere demokratiet.
I Kreml, Teheran, Kina og Nordkorea følger de med i, hvor godt det går med Bidens lawfare, og hvert fremskridt, hans administration gør, opmuntrer dem til at spille med musklerne.
USA har i årtier vist sig at være en gummitarzan, der har belemret verden med storladne proklamationer uden at have fulgt op på de mandige tilkendegivelser.
Siden i hvert fald 1997 har det kannibalistiske styre i Iran prøvet at ydmyge USA med stedfortræderkrige og med betydelig succes. I Donald Trumps præsidentperiode måtte de midlertidigt indstille deres udryddelseskrig mod verdens vantro, fordi de var bange for, hvad Trump kunne finde på at straffe dem med.
Siden Biden-administrationen kom til, har mullaherne kunnet slappe af og i fred og ro planlægge flere terrorhandlinger og militære provokationer.
Efter at Iran siden oktober har rettet 170 angreb på amerikanske baser i Mellemøsten, har Bidens bagmænd omsider besluttet at slå igen i form af luftangreb i Syrien og Irak. Men for ikke at gøre Teherans hellige mænd nervøse, har Washington i god tid advaret dem, så de kunne evakuere deres kommandanter og våben.
Erfaringsmæssigt er luftangreb mestendels tomme slag i luften. De tager sig drabelige ud, men har ingen særlig militær virkning. Det, der virker, og som Donald Trump demonstrerede, er at ramme fjendens økonomiske muligheder for at føre krig. Under Trump var Iran så fattigt, at det knapt havde midler til at finansiere de fanatiske krigere rundt om i Mellemøsten. Det fik Joe Biden hurtigt rettet op på ved at tilbagerulle Trumps økonomiske sanktioner.
Joe Bidens bagmænd har altså fremhjulpet de muslimske galninge, som de nu hævder at ville bekæmpe.
USA kunne meget let lamme den iranske krigsmaskine ved at bombardere landets olieinstallationer. Men det går ikke, fordi det ville føre til øgede energipriser i USA, og der skal snart være valg, og Biden sørgede som en af sine første handlinger som præsident for at sabotere USA’s egen energiproduktion.
I Moskva, Teheran, Beijing og Nordkorea er de måske nok onde, men idioter er de ikke. De ved derfor, at Vestens ledende nation styres af folk, der hader Vesten.
ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden