Nyt

Hændelsen er endnu et antisemitisk angreb fra aggressive pro-palæstinensere, der får lov til at skabe kaos i hele USA i ytringsfrihedens navn. En tidligere general siger, at pro-palæstinensiske aktører og islamisk ekstremisme har slået rod i Amerika og er en reel trussel mod den nationale sikkerhed.

En jødisk teenager og hendes familie blev udsat for antisemitisk chikane i et indkøbscenter i New Jersey, fordi hun var iført en jakke fra Israel Defense Forces (IDF).

Hændelsen blev fanget på video i American Dream-indkøbscentret i East Rutherford og viser aggressive palæstinensiske tilhængere verbalt angribe Maya Vaxman-Magid og anklage pigen for at støtte folkedrab.

Jakken var en gave fra teenagerens bedstefar, fortalte familien.

Kvinden, der chikanerede Maya, skriger af hende, at hun skal være flov og kalder hende flere gange for et hvidt lort – et hvidt lort på godt norsk. Hun siger, at hun er fra Palæstina og er stolt af at sige det, skriver Fox News.

Kvinden råbte “befri Palæstina” gentagne gange og kaldte den 16-årige pige, hendes mor og bedstemor for ludere. Hun slog mobiltelefonen ud af hænderne på et af familiemedlemmerne.

– Du burde være flov, råbte en uidentificeret chikaner, og fortsatte med at kalde teenageren et “hvidt stykke s—“, mens hun erklærede, at hun er fra Palæstina og er “stolt over at sige det.”

Maya fortæller Fox & Venner, at hun tidligere er blevet råbt af og fået skæld ud, i skolen og af tilfældige mennesker, men det er aldrig blevet voldsomt eller så aggressivt. Hun sagde, at oplevelsen var meget skræmmende, og at både hun og hendes mor rystede.

ANNONSE

Hun er påvirket af det der skete, og har siden sovet dårligt og været stresset.

Mayas mor, Adi Vaxman, er opdraget af Holocaust-overlevende og er stolt af at være jøde. Hun sagde, at folk skulle have lov til at være kledt som de vil, offentligt uden at blive angrebet.

Hun var overrasket og ked af angrebet. De gik bare der, og pludselig dukkede pøbelen op bag dem. Det var meget ubehageligt og skræmmende – og et vidnesbyrd om, hvad der er sket i landet på det seneste.

– Vi føler, at vi som amerikanere skal beslutte, om vi skal være en civiliseret kultur eller en primitiv, barbarisk kultur og tillade visse grupper i ytringsfrihedens navn at chikanere andre mennesker, mobbe andre mennesker, terrorisere folk i offentlige rum. Det er ikke i orden. Ingen burde opleve dette.

Familien Vaxman agter at rejse tiltale efter hændelsen og håber, at det får konsekvenser for gerningsmændenes adfærd.

De er “indenlandske terrorister”

I går fortalte en tidligere amerikansk hærgeneral til Fox News, at islamisk ekstremisme har slået rod i Amerika og er en reel trussel mod den nationale sikkerhed.

Anthony Jean Tata talte med Elizabeth MacDonald om de igangværende pro-palæstinensiske protester i hele Amerika og angrebene på civile mål. Den seneste protest i JFK lufthavn forårsagede kaos og var en trussel mod sikkerheden for fly, der landede og lettede.

MacDonald siger, at demonstranterne forsøgte at lukke JFK lufthavn og affyrede en stor ballon over lufthavnen. Hvorfor bliver de ikke anholdt? De er indenlandske terrorister.

Generalen betragter det som et terrorangreb:

Hvis du forsøger at forstyrre flyets start og landing. Der er 2 – 300 personer ombord på hvert eneste fly. Det er angreb på civile mål, og de bør arresteres, retsforfølges og forhåbentlig dømmes.

Men lige nu har vi alle disse Soros-finansierede distriktsadvokater, som er bløde over for kriminalitet, og denne islamiske ekstremisme, der har slået rod i dette land, er en reel trussel mod vores nationale sikkerhed.

Sådanne angreb vil sandsynligvis fortsætte, og jøder som Maya og hendes mor vil blive chikaneret, uden at der bliver gjort noget.

I morgen er det to år siden den 6. januar, og medierne vil igen og igen fortælle os, at den største trussel i USA er yderst højre MAGA-tilhængere.

Læs også:

Bidens nytårsbudskab: Vi skal bekæmpe MAGA-ekstremisme – Dokument

Køb “How the Authority bluffed us” af Robert Malone her!”

ANNONSE

Mest læst