Nyt

Document har igen talt med Joyce Kaufman, en populær radiovært i det sydlige Florida med tusindvis af lyttere.

Hun er en del af en talentfuld gruppe af konservative stemmer på News Talk 850 WFTL, South Floridas premiere News and Talk radiostation, som inkluderer Dan Bongino, Brian Kilmeade og mange andre.

Siden vi sidst talte med hende i marts 2023, fandt den 7. oktober sted, og Israels krig mod terror er et centralt tema i vores interview med Joyce.

Vi lærer hurtigt, at Joyce har advaret os i over 30 år om, hvad vi ser i dag. Det blev betragtet som meget kontroversielt i USA på det tidspunkt, og folk troede ikke på, hvad hun talte om.

Tilbage i 90’erne talte hun om et kalifat, der ville overtage verden; hun sagde, at jøderne er kanariefuglen i kulminen; hvis de dør – dør vi alle sammen. Hun ville ønske, hun tog fejl dengang, men ser i dag, at hun havde ret. Uret tikker, siger hun.

ANNONSE

Vi diskuterer også Norges rolle i Israels krig mod terror, hvordan Joe Biden håndterer krisen, stigningen i antisemitisme i USA og rundt om i verden og meget mere.

Ind imellem interviewet viser vi optagelser fra hendes timelange show den dag – og får et glimt af en kvinde med stor viden, som hverken har brug for et manuskript eller en teleprompter. Hun taler fra hjertet.

Joyce blev født i New York City af jødiske og Puerto Ricanske forældre og er gift med en sort mand. Hun betragtes som radikal af venstrefløjen.

Joyce begyndte sin karriere på en konservativ radiostation i Florida som den enlige liberale stemme. Efter et stykke tid fandt hun ud af, at hun var enig i deres synspunkter.

Slut dig til os og lyt til en stemme fra Amerika, der så skriften på væggen for længe siden.

Joyce Kaufman: A Voice from America That Needs to be Heard in Europe – Document

YouTube: (Vælg norske undertekster i videoafspilleren via CC-ikonet.)

Rumle: