Nyt

Justin Trudeau har været en mislykket premierminister for Canada. Hans politiske tilbagegang afspejler andre “progressive” ledere i nyere tid, især New Zealands Jacinda Arden.

At være vidne til Trudeaus embedsperiode som premierminister har været som, at se en bil i slowmotion mod en uundgåelig trafikulykke, skriver David Collins i The Telegraph. Collins er professor i international økonomisk ret ved University of London.

The slow-motion car crash that has been Justin Trudeau’s time as prime minister of Canada appears to be nearing its merciful conclusion.

Det er svært at se, hvordan Trudeau vil være i stand til at fortsætte, når han bevæger sig fra en kontrovers til en anden. Som måske den mest woke politiker i Vesten har han været venstrefløjens darling. Han knælede for BLM, iført halal-sokker, og irettesatte elever for at bruge det “feministiske” ord mankind=menneske i stedet for people kind=mennesker.

Oh, yeah, here we go, exactly, kommenterede studenten tørt.

Åh, ja, lige præcis, kommenterede eleven tørt.

Trudeau har stort set været under beskyttelse af regimets medier, især det statsfinansierede CDC (Canada Broadcasting Network). Sådan har han snublet gennem otte år som leder af Canadas Liberale Parti.

ANNONSE

Under pandemien var Trudeau en af ​​de værste tyranner i den vestlige verden sammen med Ardern og myndighederne i Australien, Østrig og de delstater som Demokraterne kontrollerede i USA.

Hans behandling af vognmændene vakte reaktioner rundt om i verden, især da Trudeaus kriminalitets-partner Chrystia Freeland blokerede mange af de fredelige demonstranters beretninger. Freeland har siddet i bestyrelsen for World Economic Forum (Board of Trustees) siden 2019. Trudeau har selv været en af ​​disse såkaldte Young Global Leaders, så forbindelsen til Davos-mafiaen er indlysende .

Klaus Schwab og drømmen om global fascisme

Det sidste valg i 2021 gik ikke så godt for Trudeau. For at beholde magten var han nødt til at indgå et samarbejde med det stærkt venstreorienterede New Democratic Party (NDP). Trudeaus parti fik færre stemmer end dets største konkurrent, Det Konservative Parti.

Trudeau nyder ikke megen respekt i Canada efter hans tyranniske opførsel under pandemien.

Han er bredt udskældt over hele Canada som en performativ letvægter, kort på sund fornuft og stor på prangende PR.

Hele hans mediepersona er designet til at appellere til en woke, urban intelligentsia, skriver Collins. Blandt almindelige mennesker bliver hans intetsigende pressemøder mødt med latter og foragt.

Desuden oversætter han konsekvent sine floskler også til fransk, så han får dobbelt så lang mediebevågenhed.

Trudeau er en mand, der totalt mangler anstændighed. Naturligvis er han klimahysterisk helt ind til kernen, hvilket blandt andet symboliseres ved, at han fremskynder en latterlig afgift på udledningen af ​​CO2 i et forsøg på, at opnå det umulige mål for Net Zero, men som kun fører til økonomisk selvmord, Greta-stil.

Canadiske myndigheter fortsetter forfølgelsen av truckerne

Man kan kun håbe, at Trudeau nærmer sig slutningen af ​​sin politiske karriere. Desværre kan Canada ikke afholde parlamentsvalg før tidligst i 2025, så Trudeau har masser af tid tilbage til at fortsætte nedrivningen af ​​det engang beundrede og succesrige land Canada.

Collins mener, at andre vestlige politikere, herunder Rishi Sunak, bør lære af Trudeau-katastrofen.

Trudeaus politiske nedsmeltning afspejler andre “progressive” ledere i nyere tid, især New Zealands Jacinda Arden, Italiens Mario Draghi og den nuværende amerikanske præsident Joe Biden. Så Rishi Sunak pas på: Over hele verden kan vælgere se gennem gestus-politik.

De arbejdende mennesker i Vesten er trætte af en stadigt voksende stat, der tvinger sig ind i deres liv og æder op deres hårdt tjente penge, med skyhøje niveauer af skatter og afgifter.

Flere og flere mennesker i Vesten er trætte af klimahysteri, befolkningsudskiftning, globalistiske løsninger og antidemokratiske love om, hvad man må mene og sige. Især fordi pengene bliver spildt på klimaforanstaltninger og udlændinge, medens den oprindelig befolkning kun bliver mødt med foragt. Almindelige mennesker er trætte af woke og af mindretallets undertrykkelse af flertallet, uanset om det kommer fra muslimer eller transaktivister.

Politikere som Justin Trudeau fejler, fordi de ikke forstår, at almindelige mennesker værdsætter frihed og evnen til at forme deres egne liv.

Fremtidige valg vil derfor ikke blive vundet af såkaldte woke venstre-liberale partier som Trudeaus, eller partier fjernt fra virkeligheden, som Sunaks Tory-parti.

Problemet for både Storbritannien og os i Scandinavien er, at de gode alternativer ser ud til at være ikke-eksisterende, med undtagelse af nogle alt for små partier.

Forudbestil “Hvordan myndighederne bluffede os” af Robert Malone her!”

ANNONSE