Kopierede/fra hoften

Våbenstilstanden i Gaza er knapt gået i gang, før udyrene i Hamas – som forudset af de kyndigste iagttagere – begynder at overtræde forudsætningerne for aftalen. Således meddeler Hamas nu, at Internationalt Røde Kors ikke som aftalt får lov at besøge de tilbageværende gidsler. Det vil Hamas selv gøre og derefter fortælle Røde Kors, hvordan de har det.
I skrivende stund er ingen af gidslerne endnu blevet frigivet, men det skal efter planen ske senere i dag – med mindre terroristerne finder på nye udflugter. Vi får se.
Israel har forståeligt nok mødt kritik for overhovedet at have forhandlet med Hamas, men under et bemærkelsesværdigt interview forsikrer oberstløjtnant Jonathan Cornicus, som er en af de israelske forsvarsstyrkers pressetalsmænd, at Israel ikke har fraveget sin beslutning om totalt at udrydde terrororganisationen. Når gidslerne er frigivet, fortsætter krigen, siger han, og terroristerne og deres ledere, hvor de end befinder sig i eller uden for Gaza, er ”dead men walking”, omvandrende døde. Israel vil finde dem og dræbe dem.
Det skal i den forbindelse huskes, at sikkerhedstjenesten Mossad ved flere tidligere lejligheder har vist sig i stand til at finde og eliminere Israels fjender – uanset om de har befundet sig i Argentina, Europa, Iran eller arabstaterne.
Cornicus vender sig skarpt mod de vestlige medier, som uden videre udbreder Hamas’s påstande om antallet af ofre for den israelske offensiv. Han finder det forkasteligt, at medierne viderebringer påstande, som de ingen chance har for at verificere.
Men i lyset af mange mediers slet skjulte antisemitisme, er fremgangsmåden forståelig. Formålet er at kunne beskylde den jødiske stat for at begå folkemord og således ophidse uvidende vesterlændinge til at gå i larmende anti-israelske optog, mens der bliver malet hagekors i skoler og på universiteter.
ANNONSE