Kopierede/fra hoften

På X – tidligere kendt som Twitter – skriver den svenske ungmø: “Verden må hæve sin stemme og opfordre til øjeblikkelig våbenhvile, retfærdighed og frihed for palæstinensere og alle berørte civilister.” Med andre ord: Først massakrerer Hamas 1400 israelere og tager 222 gidsler, derefter skal Israel undlade at reagere – i den åbenlyse hensigt at beskytte Hamas, som nyder udbredt støtte blandt Gazas befolkning.
Det israelske udenrigsministerium har drillet den svenske aktivist ved at påpege, at Hamas ikke anvender bæredygtige materialer til de raketter, som de bruger til at slagte israelere – noget der burde interessere klima-Greta.
På amerikanske universiteter har man i nogen tid hyldet en opfattelse, som går under betegnelsen “intersektionalitet”. Det nye ord dækker over den antagelse, at hvis en person f.eks. stemmer republikansk, er vedkommende nok også “klimabenægter”, racist, fremmedhader, kvindehader, “islamofob” og antisemit.
Intersektionalitet har længe gået sin sejrsgang på den amerikanske venstrefløj, og nu bekræfter Gretas Thunberg, at der måske er noget om snakken.
Hun lagde ud som klimaaktivist, men gik hurtigt over til at prædike kommunisme og nu Israel- og jødehad. Gud ved, hvad det næste bliver.
ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden