Kopierede/fra hoften

Fredag blev psykiater Mariann Stenberg slået ihjel på Retspsykiatrisk Ambulatorium (Psykiatrisk Center Glostrup) på Brøndbyøstervej i Brøndby. I forbindelse med drabet kom to andre ansatte også til skade. En mand blev stukket i den ene lunge og milten, mens en kvindelig ansat fik overfladiske skader på armen.

Af grundlovsforhøret fremgik det af mandens udtalelser, at drabsmanden (han har erkendt knivdrabet) er udlænding. Jeg kan nu afsløre, at drabsmanden er muhamedaner og stammer fra et muslimsk land. Jeg kan ikke skrive navnet på drabsmanden, da retten har nedlagt navneforbud.

At drabsmanden befandt sig i Danmark på drabstidspunktet er et mysterium. Der kan være to forklaringer:

Drabsmanden har enten fået dansk indfødsret foræret af folketinget. Eller han er sluppet for udvisning i forbindelse med domme i tidligere straffesager, der har omhandlet blandt andet røveri og vold.

ANNONSE

Det er altså enten en stor del af folketinget eller en dommer, der har ansvaret for, at drabsmanden befandt sig i Danmark, da han slog Mariann Richardsdóttir Stenberg ihjel og sårede to andre ansatte på Psykiatrisk Center Glostrup.

De her ting sker ikke af sig selv. Der er nogen, der har ansvaret. Og det er ikke kun gerningsmanden. Det er også de politikere og dommere, der har været med til at give gerningsmanden muligheden for at udføre sin ugerning i Danmark.

ANNONSE