Kopierede/fra hoften

Macron har bedt det franske folk om om at tage regningen for årtiers fejlslagen immigrationspolitik. Da folket sendte regningen tilbage, brugte han exceptionel lovgivning og tvang sin pensionsreform igennem. For muslimer er det dog rigtigt, at ikke-muslimer forsørger dem. Koranen beordrer de vantro til at betale skat til de troende.

Indirekte jizya

Systemet bryder sammen under belastningen af, at alle pengene går til det voksende antal arbejdsløse – er det derfor, Macron føler sig nødsaget til at hæve pensionsalderen?

Macrons argument er, at uden denne reform vil den franske velfærdsstat bukke under. En anden mulighed er, at den franske velfærdsstat er ved at bukke under over for migrantbefolkningen. At Macron beder folket om at arbejde mere for at støtte migranterne.

For muslimer er det rigtigt, at ikke-muslimer sørger for dem. Koranen befaler dem at kæmpe mod jøder og kristne, indtil de underkaster sig og betaler “jizya“, en skat, der pålægges ikke-troende.

ANNONSE

Macron fjernede luksusuret

Folket bliver bedt om at betale, men lidt tyder på, at Macron selv har tænkt sig at spænde selen. Han blev for nylig latterliggjort, efter han under en tv-diskussion, hvor temaet var, at folk skulle ofre, gemte hænderne under bordet, mens han tog sit luksusur af.

Elitens hykleri er kun et aspekt af den krise, Frankrig oplever. En undersøgelse fra 2016 rangerede Frankrigs velfærdssystem som det mest generøse i verden, og det er usandsynligt, at det har ændret sig væsentligt siden da.

– Frankrigs sociale budgetunderskud var på omkring 20 milliarder euro i 2012, viste undersøgelsen – og problemet er vokset siden da.

– De mest generøse udgifter til social velfærd

Reuters rapporterede i september 2020, at “Frankrigs socialsikringsunderskud vil nå rekordniveauer i år”. Prognoserne lyder på 44 milliarder euro, “hvilket langt overstiger det underskud, som regeringen forventede sidste år [2019]”.

Undersøgelsen fra 2016 bemærker, at Frankrig “har de mest generøse udgifter til social velfærd”. De udgør 31,5 procent af BNP.

Hvorfor har Frankrig overhovedet brug for et så massivt generøst velfærdssystem? Svaret involverer et andet emne, som få inden for den franske politiske elite vover at se i øjnene.

Indvandrere og velfærdsydelser

En undersøgelse fra Brookings, også fra 2016, viste, at mens 15 procent af de indfødte franske 15- til 29-årige var arbejdsløse, var hele 40 procent af migranter i samme alder fra Nordafrika, Afrika syd for Sahara og Tyrkiet arbejdsløse.

Det er de mennesker, der er bragt ind i landet for at tjene som arbejdskraft, for at den indfødte franske befolkning skulle kunne ældes og pensioneres med værdighed på trods af at de er holdt op med at formere sig.

Karakteriseret af fattigdom og social bistand

For at legitimere deres ophold i landet bør disse mennesker have den laveste arbejdsløshed af alle – ikke den højeste.

Brookings bemærkede, at “immigranter og deres efterkommere har en tendens til at koncentrere sig om offentlige boligprojekter i 1960’erne og 1970’erne i kvarterer med lav husleje. I Frankrig ligger disse i udkanten af ​​byerne og er kendt som ‘banlieues’ eller ‘cités'”. Disse områder er overvejende muslimske:

– Andelen af ​​indbyggere af nordafrikansk oprindelse kan være meget høj, men den er aldrig altomfattende; andre afrikanere, tyrkere og ikke-immigrant franskmænd bor sammen med arabere og berbere fra Algeriet, Marokko og Tunesien. (…) Disse kvarterer er præget af fattigdom og velfærdsydelser.

Korrekt at ikke-muslimer sørger for dem

For muslimer er det rigtigt ifølge Koranen, at ikke-muslimer sørger for dem. Deres hellige bog befaler muslimer at kæmpe mod jøder og kristne, indtil de underkaster sig, føler sig underkastet og betaler “jizya”, en skat, der pålægges ikke-troende (9:29).

Kalif Umar sagde, at betaling fra ikke-muslimer, der var underlagt muslimsk styre (dhimmier), er kilden til muslimernes levebrød: “Jeg råder dig til at opfylde Allahs pagt (indgået med dhimmierne), da det er pagten mellem Profeten og kilden til dine slægtninges levebrød (dvs. skat pålagt dhimmierne) (Bukhari 4.53.388).”

Velfærdsbeskatning af vantro

Den britiske jihad-prædikant Anjem Choudary sagde i 2013:

– Vi er på Jihad Seekers Allowance, vi tager jizya (beskyttelsespenge betalt til muslimer af ikke-muslimer), penge som stadig tilhører os. Den normale situation er at tage penge fra kafirer (vantro), er det ikke? Så det er en normal situation. De arbejder og giver os pengene.

Ikke alle franske muslimer læner sig tilbage og forventer, at staten betaler regningen. Men ledighedstallene viser, at problemet med velfærdssystemet i høj grad hænger sammen med masseindvandring.

Krybben er tom, og gaderne brænder

Nu er krybben tom, og Frankrig står i flammer. Protesterne er enorme og ødelæggende. Millioner af mennesker går på gaden i hele Frankrig. For kort tid siden indsatte Macron en hær på 13.000 politibetjente mod mængden – men om politiets sympati er med Macron, hvis den virkelig udarter sig, er ikke givet.

I lyset af dette kan man spørge, om det var umagen værd for nationen Frankrig at åbne velfærdssystemet for enorme antal migranter?

https://twitter.com/markmaycot/status/1639045884271816710?s=20https://twitter.com/Frances89805199/status/1639321617980325900?s=20

Artikkelen står også at læse i Document.no

ANNONSE