Nyt

Kina har leveret droner til Rusland for 12 millioner dollars, skriver New York Times. Dermed har Kina allerede brudt den linje, som USA havde håbet, Kina ikke ville krydse: Bliv deltager i proxy-krigen.

Oplysningerne er baseret på officielle russiske tolddata, som avisen har indhentet fra en unavngiven tredjepart.

De leverede droner er en blanding af produkter fra det kinesiske firma DJI, som er verdens mest kendte droneproducent, samt fra en række mindre virksomheder.

Biden-regimet har skiftevis bønfaldt eller truet Kina med ikke at levere våben. Ordene er faldet i bund. USA og andre vestlige lande tester våbenteknologi på slagmarken i Ukraine, ikke mindst når det kommer til efterretninger i realtid. Kina vil formentlig være interesseret i at gøre det samme med sine droner.

ANNONSE

Mest læst

Et billede siger mere

Vor tids paria