Nyt

USA støtter mundtligt Taiwan og indgår aftaler om våbenleverancer, men våbnene leveres ikke, på grund af bureaukratisk forsinkelse eller bevidst sabotage. Det er Wall Street Journal, der afslører dette. Hvis Taiwan efterlades uden våben, kan det friste Kina til at invadere.

Denne frygt vil gerne stige endnu mere i betragtning af en ny rapport fra The Wall Street Journal i denne uge, der advarer om, at amerikanske våben til en værdi af milliarder af dollars, som Taiwan trænger for at forsvare sig mod kinesisk invasion, ikke er blevet leveret, og at det stadig kan vare flere år inden de bliver leveret.

“De fleste kontrakter for forsvarsudstyr, der er underskrevet under både Trump- og Biden-administrationerne, er blevet stoppet af bureaukratiske forsinkelser og kapacitets-begrænsninger hos forsvars-producenter, hvilket har skabt en 19 milliarder dollars efterslæb af uafsluttede ordrer,” hedder det i rapporten.

Those fears are like to surge even further given a new report from The Wall Street Journal this week that warns that billions of dollars worth of American weapons that Taiwan needs to defend itself from Chinese invasion have not been delivered and could still be years away from arriving.

“Most contracts for defense equipment signed under both the Trump and Biden administrations have been stalled by bureaucratic delays and capacity limits at defense manufacturers, creating a $19 billion backlog of uncompleted orders” the report said.

Det, der rejser mistanken om, at der ligger mere end kapacitetsproblemer bag, er de enorme forsinkelser: En kontrakt på 400 Harpoon antiskibs missiler blev underskrevet i 2020 med en uspecificeret leveringsdato. For nylig dukkede en sådan ordre op med leveringsdatoen 2029, og en taiwansk kilde siger, at det er deres ordre. Ni år! Til den tid kan Taiwan være kinesisk.

“En af de største aftaler – en kontrakt på $2,37 milliarder for 400 Harpoon antiskibs missiler og relateret udstyr – blev underskrevet i 2020 uden en leveringsdato specificeret på det tidspunkt,” tilføjede rapporten. “Pentagon udstedte en ordre om produktion af det samme antal missiler sidste år, med færdiggørelsen af ​​projektet planlagt til marts 2029. Det navngav ikke køberen, men en regerings embedsmand i Taiwan sagde, at Taipei forstår, at det er den samme ordre. ”

“One of the largest deals—a $2.37 billion contract for 400 Harpoon antiship missiles and related equipment—was signed in 2020 without a delivery date specified at the time,” the report added. “The Pentagon issued an order for the production of the same number of missiles last year, with completion of the project slated for March 2029. It didn’t name the buyer, but a Taiwan government official said Taipei understands it is the same order.”

Disse missiler er kun toppen af ​​isbjerget. Listen er lang, over våben der ikke er blevet leveret. Det er svært at undgå at tolke det som et signal til Kina: Taiwan får ikke de våben, det skal bruge til at forsvare sig selv. Så rykker risikoen for en invasion tættere på.

Taiwan venter også på at modtage dusinvis af højmobilitets artilleriraketsystem, MQ-9B SeaGuardian droner, kampvogne, torpedoer og andre missiler.

Taiwan is also waiting to receive dozens of High Mobility Artillery Rocket System launchers, MQ-9B SeaGuardian drones, tanks, torpedoes and other missiles.

Biden-familien har modtaget millioner af dollars fra Kina. Biden er købt og betalt af Beijing. Desuden er Kinas indflydelse stor i bureaukratiet, selv i Pentagon. For nylig blev det kendt, at betalingerne til Penn University, hvor Biden har sin egen afdeling, er mangedoblet.

Kina køber indflydelse.

For nylig stemte taiwaneserne på DPP og vicepræsident Lai Ching-te som deres nye præsident. DPP går ind for frihed og ingen genforening med Kina à la Hong Kong. Valgresultatet oprørte Beijing . Ikke desto mindre var Bidens første kommentar, at den amerikanske linje fortsat er, at der kun er ét Kina. Det var næppe, hvad taiwaneserne ønskede at høre. Det var, som om Biden spyttede dem i ansigtet, efter at de stemte for frihed.

 

https://www.dailywire.com/news/weapons-problem-increases-likelihood-taiwan-could-soon-be-invaded-by-china

 

Køb “Hvordan myndighederne bluffede os” af Robert Malone!

 

ANNONSE