Hovederne på bloggen

Det er rørende, at tidligere formand for Folketinget, Mogens Lykketoft, i Berlingske (21. februar) pludselig bekymrer sig om at redde Israel (omend det er fra Israel selv). Det er selvfølgelig også fup. Han benytter som altid bare lejligheden til at sprede løgne om den jødiske stat.

Som når han påstår, at Israel bedriver terrorisme imod palæstinenserne. Lykketofts sidestiling af palæstinensiske terrorangreb imod civile jøder med Israels antiterror-operationer imod palæstinensiske militser er lige så falsk, som hvis man sammenlignede Islamisk Stats systematiske menneskerettighedskrænkelser med Danmarks krig imod samme.

Og når Lykketoft giver Israel skylden for, at palæstinenserne endnu ikke har nogen stat. For det er palæstinenserne, der igen og igen – senest i 2008/2009 – har sagt nej til en stat, fordi modkravet er, at de skal opgive kampen for at ødelægge Israel.

ANNONSE

Eller når Lykketoft hævder, at palæstinensisk terror giver “Israel anledning til at slå endnu hårdere og blodigere slag tilbage mod den palæstinensiske civilbefolkning.”

Lykketofts forestilling om, at jøder i et frit demokrati ligefrem ønsker at slå civile ihjel, er ikke bare uhyrlig, den er antisemitisk.

Ingen i Israel ønsker at slå civile ihjel. Modsat palæstinenserne, der dyrker angreb på civile jøder som en religion – ja, som selve fundamentet for deres nationale selvforståelse.

Den evige propaganda rettet imod palæstinensiske børn om, at det er den største heltegerning at dræbe en jøde, er den direkte årsag til, at der alene inden for den seneste måned har fundet hele tre voldelige angreb på tilfældige israelere sted, begået af palæstinensiske teenagere, alle mellem 13 og 14 år gamle.

Lykketoft kalder Benjamin Netanyahu for “en af denne verdens mest frastødende” folkevalgte ledere. Det gør det unægteligt lettere for Netanyahu, at Lykketoft ikke længere er hverken folkevalgt eller leder af noget, og derfor ikke kan deltage i konkurrencen.

Indlægget blev afvist af Berlingske 24. februar 2023

ANNONSE