Doc-TV

Vesten snakker om samhold og styrke, men det er inne i Stoltenbergs hode. Vesten har aldri vært svakere. Man tror man har skapt en verdenskultur, bygget på equity, social og governance. Det er disse ideologiske begrepene som forblinder oss.

I skyggen av woke-bevegelsen har islam styrket sin stilling. Deres knekting av ytringsfriheten påkaller snart ingen oppmerksomhet. Det er bare just one of those things. Vi har i realiteten overgitt ytringsfriheten. Hvis noe vekker anstøt, vel så trekker vi det. Alt for den sosiale fredens skyld.

Det kalles kapitulasjon på fagspråket.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

ANNONSE

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp billetter her!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

 

ANNONSE