Kommentar

Alt, hvad Biden tager fat i, fører til kaos og anarki. Hans transportminister Pete Buttigieg er nærmest en karikatur af ham selv. Da et tog af kemikalier afsporede i byen Øst Palæstina, Ohio, og udløste en miljøkatastrofe, talte Buttigieg om for mange hvide bygningsarbejdere i sorte områder. Radikale demokrater begynder nu også at få nok af Biden-regimet.

I begyndelsen af ​​januar skrev Thomas Catenacci, der er politisk journalist for Fox News, at Pete Buttigieg har stået over for utallige kriser i sine første to år som transportminister. Den tidligere præsidentkandidat og borgmester i South Bend, Indiana, er under beskydning fra både demokrater og republikanere.

Buttigieg blev valgt af Joe Biden til at lede United States Department of Transportation (USDOT) i 2021. Han fungerer som chefrådgiver for præsidenten i alle spørgsmål relateret til transport. Afdelingen har over 55.000 ansatte og tretten agenturer, herunder United States Aviation Authority, Highways Agency, Railway Authority og Road Safety Authority.

ANNONSE

Midt i de mange kriser, Buttigieg har stået over for, er han ved flere lejligheder blevet anklaget for ikke at tage fat på problemerne ordentligt, være fraværende og mere fokuseret på en potentiel fremtidig præsidentvalgkamp.

Catenacci citerer tweetet fra Nina Turner, som er stipendiat ved det venstresnoede Institut for Race, Magt og Politisk Økonomi. Hun skrev, at det, der sker med jernbanerne, flyselskaberne og forsyningskæden, er resultatet af en borgmester i en lille by – som blev gjort til transportminister, så han kunne vise det på sit CV til præsidenten.

– Sekretær Buttigeig er et godt eksempel på failing up, at fejle, tilføjede hun – et udtryk, der bruges, når en middelmådig medarbejder bliver præsenteret, som om han gør et godt stykke arbejde.

Det, der sker med jernbanerne, flyselskaberne og forsyningskæden, er et resultat af, at en lille bys borgmester er blevet udnævnt til transportminister som et middel til at fylde sit CV til præsidenten.

Sekretær Buttigeig er et glimrende eksempel på at fejle.

Spol en måned frem, og Thomas Catenacci og Nina Turners oprigtighed over for transportministeren kan ikke illustreres bedre, når vi er vidne til Buttigiegs håndtering af toget og miljøkatastrofen i Ohio. Derudover ser vi Biden og hans administrations manglende lederskab under tragedien i delstaten, som påvirker både mennesker, dyr og miljøet og burde have været erklæret undtagelsestilstand.

Vi kunne ikke finde et bedre symbol på Bidens præsidentskab og transportminister Pete Buttigeigs uduelighed end togvraget i Østpalæstina. Det er ingen overdrivelse, når vi siger, at alt, hvad de rører ved – går op i flammer.

Får stærk kritik, også fra venstrefløjen

Biden-administrationen, især transportsekretær Pete Buttigieg, modtager kraftig kritik fra begge sider af det politiske spektrum over håndteringen af ​​togafsporingen i Ohio, skriver Ewan Palmer i Newsweek.

Buttigieg er blevet kritiseret for ikke at udtale sig offentligt om katastrofen i den lille by East Palestine. Så sent som i mandags talte han ved National Association of Counties-konferencen, hvor han roste Biden-administrationens investeringer i infrastruktur.

Progressive Nina Turner, nævnt ovenfor, er tilbage på banen og tweeter, at han joker med balloner, mens han ignorerer East Palestine i Ohio. Turner, en tidligere senator i staten Ohio og kongreskandidat, delte et klip af Buttigieg, der diskuterede aktuelle spørgsmål, som hans afdeling står over for. – Vi fortjener bedre end dette, skrev hun.

(Utroligt nok nævner han ikke Ohios “Chernobyl” ét ord.)

He jokes about balloons while ignoring East Palestine, OH.

We deserve better than this. pic.twitter.com/tAcNniSPMQ

— Nina Turner (@ninaturner) February 13, 2023

Den progressive demokrat Ilhan Omar krævede også, at Buttigieg lavede en undersøgelse af hændelsen i Ohio, fortsætter Palmer. Mandag tweetede hun, at afsporingen vil have en væsentlig negativ indvirkning på beboernes sundhed og velvære i årtier, og der er næsten ingen national mediebevågenhed. Hun krævede en kongresundersøgelse og direkte handling fra Buttigieg for at løse denne tragedie.

Her skal Omar for en gangs skyld have ros, især fordi der nærmest er nul national mediebevågenhed. Hun ved åbenbart ikke, at det samme gør sig gældende i Norge, men en Google-søgning viser det samme i vores land.

En, Redditbruker, i Norge spørger: “Nogen der ved, hvorfor toget i Ohio ikke får nogen mediedækning?” Ud af de 71 personer, der kommenterede, var der ingen, der sagde det indlysende, så jeg var nødt til at oprette en Reddit-konto for at svare. Ting som dette er nødvendige for at bevare ro i sindet i denne skøre verden:

Det skyldes, at Norges venstresnoede medier, som tiljublede Joe Biden som præsident, ikke vil stille ham i et dårligt lys. Toget i Ohio er et godt billede på hans præsidentskab, som i sig selv er et togvrag.

Mandag kunne Ohio republikanske senator J.D. Vance Biden-administrationen for at bruge billioner på infrastruktur, mens den stadig ikke har løst problemer i hele landet, der kan have resulteret i Ohio-togets afsporing. Hvis du hørte Buttigieg i dag, sagde Vance, er han mere fokuseret på, at vi har for mange hvide mænd i byggejob, end han er på at sikre, at vi har en fungerende transportinfrastruktur i dette land.

Vance refererede til Buttigiegs tale – mens Ohio var i brand – hvor han sagde netop det. Den republikanske repræsentant fra Florida, Byron Donalds, sagde, at han ikke ved, hvad han taler om, og de gør ikke andet end at dele befolkningen. Donalds selv var på en byggeplads i Florida dagen før og så hvide, sorte og latinamerikanske arbejdere der. Det ser vi også med egne øjne på alle byggepladser, vi observerer.

Anders interview viser også, at overskriften i artiklen ikke er en overdrivelse. Biden har været en frygtelig præsident, siger han. Buttigieg er ikke meget bedre. 


Fox News: Biden har været en elendig præsident: Rep. Donalds.

Vi kunne skrive for evigt om de kriser, som Transportministeriet har været plaget af, siden Pete Buttigieg overtog ansvaret for to år siden. Som under hans mere end to måneders fædreorlov, da landet stod over for en enorm forsyningskædekrise. Det førte til, at amerikanerne ikke fik adgang til nødvendige husholdningsartikler og øgede priserne endnu mere, end de allerede havde gjort under Bidens ledelse.

Det er ingen overdrivelse, at alt, hvad han har taget fat i, har ført til nederlag og katastrofe, ligesom Biden, der ikke engang kunne huske, hvad han mente om Buttigieg under valgkampen i 2019. Dengang udgav præsidenten en kampagnevideo, der angreb Pete Buttigiegs mangel på erfaring og patetisk jobgodkendelse som borgmester i South Bend, Indiana. Det blev hurtigt slettet af Bidens kampagneteam, efter at han nominerede ham til et af USAs vigtigste job.

Conan laver humor ud af det, for hvad kan vi ellers gøre. Vi kunne også sige til Demokraterne, der nu halvt ser skriften på væggen; “Du fik, hvad du fortjente.”

Joe Bidens nye smædeannonce mod Pete Buttigieg | CONAN på TBS

 

 

Elisabeth Rooney er Documents USA-korrespondent

ANNONSE

Mest læst