Doc-TV

Tucker har laget to programmer om den korrupte Biden-familien: Biden Inc. Det er Tuckers store fortjeneste at slike programmer blir laget i Fox-navnet. Ellers ville de ikke bli laget. Murdoch er blitt en del av fronten mot Trump. Nå er det enten er du for eller mot.

Twitter Files handler om denne “hardening” innen eliten. Det som var mulig i 2016 – at Trump vant – var ikke mulig fire år senere. Det spesielle er at det var FBI som tok initiativet. I den andre enden satt aktivister som er enn gjerne ville hive Trump og Maga ut av Twitter. Men ikke bar dem, også leger som var uenig i pandemi-lockdown og tvalngsvaksinering. De ble også luket ut.

Som med all sensur vokste den etter hvert som den ble implementert.

Ledelsen for Twitter blånektet for at de drev sensur. Det koster dem ikke fem øre å lyve. De har adoptert sikkerhetsstatens rasjonale: Statens sikkerhet og nasjonale interesserer legitimerer utestengelse av ubehagelige stemmer.

ANNONSE

Med Elon Musk blåser det nye vinder. Det vil bli vanskelig å skru tilbake klokka så lenge han sitter med makten.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Forhåndsbestill «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

ANNONSE