Doc-TV

Dinesh d’Souza spør i sin siste podcast om USA er på vei mot sovjetiske tilstander. Han nevner flere punkter som han illustrerer med eksempler: Innsnevret ytringsfrihet, sensur, dannelsen av en elite som opptrer som om loven ikke gjelder dem, forfølgelse av dissidenter, politisering av alle statlige institusjoner som skal være hevet over politikk.

Trump-tilhengere nikker gjenkjennende. Men corporate media, Big Tech og Demokratene kjenner seg ikke igjen. Det er de som driver systemet. De har sine følger i norske medier og det politiske systemet her hjemme. Den dype kulturelle opposisjonen er knapt representert på Stortinget. Mediene har gjort det nærmest til noe obskønt å nevne Trump i en positiv sammenheng.

Hvordan vil de reagere til neste år når Trump og Republikanerne er på offensiven?

 

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

ANNONSE

Mest læst

Et billede siger mere

Vor tids paria