Doc-TV

Norge har markert utskipingen av norske jøder med M/S Donau til Auschwitz. Det er ikke så vanskelig å samles om. Det er verre med premissene. Det ble sagt to ting på NRK som i det ene tilfellet er løgnaktig og i det andre grovt villedende.

En norsk jøde sa at der man sprer hat mot jøder går det også ut over andre minoriteter, les: muslimer. Vi vet alle hvem som truer jødene i dagens Europa. Ved å forkludre dette faktum legger NRK sten til byrden for jødene. Hvorav over halvparten ikke tør leve eller stå frem som jøder.

I forbindelse med omtale av det jødiske miljøet i Tromsø ble det sagt at jødene var så integrert at jødiske kvinner giftet seg med norske menn. Men dette er utslukking av det jødiske. I USA er jødiske ledere alarmert over alle jøder som gifter seg med ikke-jøder og glir bort fra sin egen arv.

ANNONSE

Det er blitt sagt at en slik oppsluking i det ikke-jødiske er som å gi Hitler en posthum seier. Det er den endelige løsningen.

Kanskje nordmenn kunne lære noe om å bevare sin arv av jødene? Vi er langt færre enn jødene på verdensbasis og nå som utlendinger i stort antall bosetter seg her risikerer også vi utvanning og tap av identitet. Sjokkerende nok går noen av institusjonene hvis oppgave det er å bevare det norske, foran med å viske ut vår historie, verdier og identitet.

Identitet er ikke noe man kan ta av og på som en ny skjorte. Og hvis den er borte er det svært vanskelig å gjenreise den.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Forhåndsbestill «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

ANNONSE