Nyt

Et medlem af venstrefløjspartiet Linkspartei fra Hamborg, der ironisk nok fremstiller sig selv som en “skægget kvinde” og “transmuslim”, ydmyger sine egne politisk korrekte partifæller.

Tavassoli har i nogen tid identificeret sig selv som skægget kvinde og transmuslim – og på en undertrykkende måde, subversivt, føler han sig diskrimineret på en række områder og hævder, at hans grundlæggende rettigheder er blevet krænket.

Håner venstrefløjen

Ved at konfrontere sine partifæller med deres egen ideologi bringer Tavassoli gang på gang den venstreorienterede akademiske elite i politik, medier og universiteter i forlegenhed og stiller dem over for et forklaringsproblem – blot ved i praksis og demonstrativt at udleve venstrefløjens holdninger.

Ved at “identificere” sig som kvinde uden at adoptere kvindelige egenskaber, fremstår han som en åbenlyst biologisk mand med fuldskæg, der blot hævder at være kvinde – en passende hån mod vestlig aktivistisk ideologi, der tillader frit og vilkårligt kønsvalg baseret på hvad ens nuværende ” indre følelser” fortæller.

ANNONSE

 Transfobisk universitetsledelse

I sidste uge vakte han opsigt på universitetet i Hamborg, hvor han er indskrevet, ved at bede i stillerummet som påstået “transmuslim”. Fordi han filmede denne farce, anså universitetet, at det var en overtrædelse af husregler og krævede, at videoen blev fjernet fra offentlige hjemmesider.

Tavassoli bruger gladeligt universitetets kritik til at anklage dem for alle former for fobier og henviser til universitetets egen udtalelse:

– Alle køn og religioner er velkomne på universitetet i Hamborg. Universitetet har været medlem af Diversity Charter siden 2008 og overholder de forpligtelser, det medfører.

– Vælg mellem “normal muslim” og “normal trans”

Tavassolis svar kom prompte og kan læses i tweetet nedenfor og i tråden under det:

– Universitetet i Hamburg truer med at udelukke mig defacto (sic!). Personalet fortalte mig off the record, at jeg skulle vælge mellem at være “normal muslim” eller “normal trans”, hvis jeg ville fortsætte mine studier, men det vil universitetsledelsen heller ikke acceptere.

I tråden under tweetet kommenterede han sarkastisk:

– Jeg kender ikke til nogen anden sag, hvor studerende er blevet bortvist fra universitetet blot for offentligt at give udtryk for deres identitet. Desuden tilføjede han, at han altid har “opfattet universitetet som et åbent, tolerant rum for diskurs, der har givet lokaler til salafister såvel som antifa-aktivister, BDS-alliancen, (en bevægelse, der vil boykotte alt), såvel som anti-tyske aktivister”.

“Frau Tavassoli sie haben meine vollste Solidarität”

Tråden under tweetet indeholder også en afstemning, hvor han spørger, om han skal opgive sin identitet for at få lov til at fortsætte sine studier. 30 procent siger, at skægget skal af, mens 53 procent mener, at identiteten er hellig. Alt i alt er der en masse underfundig humor at finde under tweeten til dem, der gør sig besværet.

Linkspartei har fået nok af ham

Tavassoli, der altså er medlem af venstrefløjspartiet Linkspartei, har også bestridt gyldigheden af ​​ledervalget på partikongressen i Hamborg i september, fordi han hverken fik lov at stille op in absentia til posten som partiordfører eller på partiets kvindeliste.

Partiet indledte selv i august 2021 procedurer for at udelukke Tavassoli, fordi han havde fejret “de amerikanske imperialisters” nederlag i Afghanistan og opfordrede Taleban til at henrette kollaboratører.

Også her lykkedes det ham at provokere venstrefløjen ved blot at tage deres egen sprogbrug til det yderste.

https://twitter.com/BijanTavassoli/status/1592565483219587075?s=20&t=NSf-FmoMn71tYYuD3RkZ2w

ANNONSE