Doc-TV

Nyheten om at myndighetene vil nedlegge to av Norges største kornsiloer og gjøre dem om til boliger og gallerier, forteller om en elite som er så fylt av seg selv at den er uimottagelig for lærdom. En slik hybris inviterer katastrofen.

Landbruksminister Sandra Borch svarte svevende på om hun ville stanse nedleggingen og viste til utvalget som skal helhetsvurdere matvaresikkerheten. Hvis ikke Sp snur vil de bli et mikroparti på linje med MDG. Deres begrunnelse for å være i regjering vil være borte hvis de sitter med fagansvaret og ikke gjør noe når krisen står for døren.

Har de ikke lært om Josef og brødrene hans på skolen? Det var barnelærdom i den gamle tida.

Dagens elite tror fortsatt på Francis Fukuyamas End of History: vi skal tilbringe våre dager med å bo behagelig, se på kunst, reise og spise. De har ikke fått med seg at det pågår en krig i Europa. De forstår ikke hva det betyr for Norge som ikke klarer å brødfø seg selv.

ANNONSE

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Kjøp Kents bok her!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!


Vi setter stor pris på et bidrag til vårt arbeid, bruk Vipps eller konto:

ANNONSE