Doc-TV

Det er en utfordring å leve i turbulente tider, når sterke krefter ønsker å splitte oss og få folk til å snu seg mot hverandre.

Men når det er stormer i verden, vet vi hva vi må gjøre: Det er da vi må fokusere på det Jesus faktisk lærer oss, for ikke å miste fotfestet og glemme hvordan Gud faktisk vil at vi skal leve sammen i verden.

Velkommen til å lytte til våre tanker før søndagen!

5. søndag i påsketiden

«Jeg har åpenbart ditt navn for de mennesker du ga meg fra verden. De var dine, og du ga meg dem, og de har holdt fast på ditt ord. Nå vet de at alt som du har gitt meg, er fra deg. For jeg har gitt dem de ord du ga meg, og de har tatt imot dem. Nå vet de i sannhet at jeg er gått ut fra deg, og de har trodd at du har sendt meg.

Jeg ber for dem. Jeg ber ikke for verden, men for dem som du har gitt meg, for de er dine. Alt mitt er ditt, og det som er ditt, er mitt, og jeg er blitt herliggjort gjennom dem. Jeg blir ikke lenger i verden, men de er i verden, og jeg går til deg. Hellige Far, bevar dem i ditt navn, det navnet du har gitt meg, så de kan være ett, slik som vi er ett.»

Joh 17:6-11

ANNONSE

Læs også

Læs også