Kopierede/fra hoften

Sverige anno 2022)

Jeg ved ikke hvad de konkret lærer på journalisthøjskolerne, men dem der finder ansættelse hos ‘hele Danmarks Radio’, ender altid med pseudo-objektive overskrifter såsom: ‘Le Pen forsøger at vinde de kvindelige vælgere, men Frankrigs feminister siger ‘Non Merci, Madame!’ og Svensk ægtepar efter endnu en dag med voldelige optøjer: Paludans demonstrationer er hetz mod en folkegruppe’ Man kan altid få andre til at sige det man selv mener, men når muslimer går amok er problemet selvfølgelig ikke Rasmus Paludan.

Ekstra Bladets Mads Kastrup skærer det ud i pap, så selv de tungnemme kan forstå det – Det handler stadig ikke om Rasmus Paludan.

“Det handler ikke om Rasmus Paludan. Heller ikke i Sverige.

Vi er nødt til at slå det fast. Fordi vi i forbindelse med Paludans koranafbrændinger – denne gang i indvandrerkvarterer i Sverige – ser en velkendt vildfarelse på rejse. Når eksempelvis Berlingske skriver ‘Paludan trækker et spor af vold og uroligheder gennem Sverige’, er det en tåbelig udlægning. Det er en forvanskning.

Det er stadig islam, den er gal med. Eller rettere den del af islam, der mener, at deres religiøse følelser har hævd. Hvormed de forveksler respekt for profeten med et krav om vi andres underkastelse.

De gadekrigslignende scener med afbrændte politibiler og sårede betjente på svensk grund er endnu et slag i den krig, der herhjemme blev åbnet med Muhammedtegningerne. …

Det er uromagerne, der er problemet. Som i hele problemet.

 

ANNONSE