Kommentar


Portland juli 2020. Summer of Love.

Det har aldrig set sortere ud for den geriatriske patient, der siges at styre USA. De seneste tal fra Rasmussen daily presidential tracking (18.3.), der måler præsidentens opbakning, er sørgelig læsning, hvis man er demokrat. Blandt de vælgere, der sandsynligvis vil stemme (likely voters), er blot 20 pct. stærke støtter af Biden, mens 50 pct. er stærke modstandere. Det giver ham en rating på minus 30. Den 20. juli 2021 var det minus 7.

Hvis man hertil lægger, at meningsmålinger normalt overvurderer demokraternes styrke, er der lagt op til et blodbad ved midtvejsvalget den 8. november.
Under Biden kontrolleres det demokratiske parti af ekstremister, hvis eneste ideologi er at beholde magten for enhver pris. Demokraterne og deres bagmænd har prøvet med fri indvandring, støtte til voldelige optøjer, frihed for forbrydere, racetænkning, indoktrinering af skolebørn, censur og forfølgelse af politiske afvigere. Deres seneste strå er at tigge Rusland – midt under Putins invasion af Ukraine – om at få barbarerne i Teheran til at indgå en aftale, hvis indhold ikke er kendt. Men sandsynligvis går den ud på, at USA vil se gennem fingre med, at mullaherne anskaffer sig kernevåben og bliver belønnet med astronomiske summer, som de kan bruge til at finansiere terror og destabilisere Mellemøsten. Til gengæld håber Biden at formå Iran til at levere den olie, som hans administration forbyder USA at producere.
Det kan næppe overraske, at denne politik vækker modvilje blandt amerikanerne. Så noget må gøres, hvis demokraterne skal gøre sig håb om at beholde flertallet i Kongressen.
Vi må derfor forvente dramatiske initiativer som f.eks. præsident-direktiver, der totalt vil ændre valgreglerne, eller promoveringen af en ny covidvariant til at sætte en skræk livet på vælgerne.
ANNONSE

Læs også

Biden og påskeharen -
Biden synker dag for dag -
Klimakulten har intet med klima at gøre -
Hårde tider i Biden-land -
Kan Trump få fire år til? Ja, sandsynligvis! -
Trump har forandret USA -
Demokraternes strategi: Lyv og vind -
Hævnens time -
Har vi nogen sinde før haft en så elendig presse? -
Skueprocessen mod Trump fortsætter -

Mest læst

Tjekkerne kaster handsken

Vildledelse som metode 

Læs også

Biden og påskeharen

Biden synker dag for dag

Klimakulten har intet med klima at gøre

Hårde tider i Biden-land

Kan Trump få fire år til? Ja, sandsynligvis!

Trump har forandret USA

Demokraternes strategi: Lyv og vind

Hævnens time

Har vi nogen sinde før haft en så elendig presse?

Skueprocessen mod Trump fortsætter