Doc-TV

Kattungens verden er stallen, dens grenser går på gårdsplassen, likevel er det en rik verden, full av opplevelser hver eneste dag. Vi mennesker trenger også det jordnære. Det er slik vi er skapt, men den digitale, globale verden sprenger alle grenser.

Nå er det i tillegg krig som slår ned i hodene våre, hver time vi er våkne. Vi har ikke godt av det. Vi som driver med nyheter er nødt for å forholde oss til nyhetsstrømmen. Det er forskjellige måter å gjøre det på.

Document forsøker å vise konsekvensene av nyheter.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

ANNONSE

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

ANNONSE