Doc-TV

Vi følger opp formiddagens tekst om amerikanske medier som gir seg propagandaen i vold. Det finnes ingen grenser for hva Biden-juntaen og mediene og statsapparatet kan inne på. Noe av det mest graverende er at justisdepartementet har pusset FBI på foreldre som vil beskytte barna sine og behandler dem som hjemlige terrorister. Dette er legale termer som har store konsekvenser.

Mediene har latterliggjort høyresiden for å snakke om at det finnes mye perversiteter på venstresiden. Men nå står en professor frem og går inn for at pedofili må anerkjennes som en lovlig interesse. Dette har ligget og vaket i vannskorpen lenge. Er det tilfeldig at en av Antifa-aktivistene som ble skutt i Kenosha av Kyle Rittenhouse hadde fem dommer for pedofili? Aktoratet har holdt Rosenbaums fortid utenfor og kalte dem i stedet for helter.

Disse verdikonfliktene er norsk publikum helt uvitende om. Men også her foregår en normalisering av ting som før ble kalt perverst. De får høre at de skal godta alt i LQBTIs navn. Men amerikanske foreldre oppdager at det må gå en grense for å beskytte deres barn. Myndighetene lærer dem kritisk raseteori og flytende kjønn. Derfor har de gått til opprør. Når justisdepartementet kaller dem hjemlige terrorister er det en krigserklæring.

ANNONSE

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

ANNONSE