Doc-TV

Utfallene mot og stemplingen av EEC-motstandere og EF-motstandere er en forløper til bruken av ordet anti-statlig. Dette er noe helt nytt i norsk sammenheng. Hvis vi går til andre land er det ikke vanskelig å finne eksempler på at balansen mellom undertrykking ovenfra og demokrati har vært skjør. Det gjelder ikke bare Tyskland. Men vi har ikke hatt en slik arv å dra på. Nå vil norsk elite melde oss inn i denne “klubben” det ikke er noe stas å være medlem av.

Vi er blitt overtalt i lang tid til å tro at vi må vise tillit til myndighetene og at dette er en gjensidighet. Men stadig flere har under koronaen oppdaget at det ikke er noen gjensidighet. Det er top-down.

Det opprøret som pågår i Canada har allerede satt spor etter seg. Det har demonstrert elitens selvtilstrekkelighet og maktbrynde. De samme politikerne som hyller Black Lives Matter er full av fordømmelse av egne arbeidere. Det kommer ikke til å bli glemt.

ANNONSE

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

 

ANNONSE

Læs også

Læs også