Doc-TV

Den herskende klassen indoktrinerer barna og forvandler dem til rødegardister. Ikke alle lar seg oppdra. Men mange nok til å holde hybridkrigen mot egen befolkning gående.

Dette er en utvikling som har skutt fart og voksne mennesker er ikke til å kjenne igjen. La oss nevne tre navn: Tom Friedman i New York Times var innflytelsesrik. Men så skjedde det noe. Friedman ble woke. Friedman skriver ting som får tidligere følgere til å steile.

Anne Applebaum er i Washington Post. Hun er en liberaler som er så grepet av Trump-hat at hun er ugjenkjennelig. Akkurat som Sam Harris er hun villig til å tolerere nesten hva som helst for å kvele Trump-velgerne. En forfatter som har skrevet bindsterke bøker om undertrykkelsen i det gamle Øst-Europa, har ikke problemer med å gå inn for metoder som minner om det hun bekjempet. Det er en absurd verden.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

ANNONSE

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

 

ANNONSE