Nyt

En gruppe af fagfolk, hovedsageligt læger, samlet i gruppen Public Health and Medical Professionals for Transparency sagsøgte Food and Drug Administration for at få frigivet Pfizers egen bivirkningsrapport over “Covid-vaccinen”, som medicinalfirmaet ønskede hemmeligholdt i 55 år.

Midt i november blev den beordret frigivet af en dommer, og det viste sig at både Pfizer og FDA var meget vel vidende om 1.223 dødsfald og 158.893 rapporter om bivirkninger i kontrollerbare I-lande på blot tre måneder. Rapporten er her, og med noget medbragt lægelatin hjemmefra kan man godt identificere en del medicinske tilstande. Det der slog mig var, hvor mange der er.

5.3.6 CUMULATIVE ANALYSIS OF POST-AUTHORIZATION ADVERSE EVENT REPORTS OF PF-07302048 (BNT162B2) RECEIVED THROUGH 28-FEB-2021

Tre gange flere kvinder end mænd er ramt af alvorlige bivirkninger

Det er altså dette medicinske forsøg, denne verdens politikere nu tvinger folk til at deltage i. Det er ulovligt i henhold til Menneskerettighederne, Grundloven, Europa konventionen, Nürenberg Protokollen, Sundhedsloven og Oviedo Konventionen og formentlig adskillige andre love politikerne er bundet af. Under normale forhold vil alle indblandede have inkrimineret sig selv nok til en retssag allerede. Politikere, læger, sundhedspersonale, medier. Medierne har været mecinalindustriens propagandaspydspids. Men er vi blevet lige så korrupte som big pharma, at det nu er blevet gratis at dræbe og invalidere folk?

ANNONSE

Det er den anerkendte journalist Celia Farber der publicerer og kommenterer dette i artiklen Court-Ordered Pfizer Documents They Tried To Have Sealed For 55 years Show 1223 Deaths, 158,000 Adverse Events in 90 Days Post EUA Release

 

Fra Smoking gun confidential Pfizer document exposes FDA criminal cover-up of VACCINE DEATHS… they knew the jab was killing people in early 2021… three times more WOMEN than MEN

The document reveals that within just 90 days after the EUA release of Pfizer’s mRNA vaccine, the company was already aware of voluntary adverse reaction reports that revealed 1,223 deaths and over 42,000 adverse reports describing a total of 158,893 adverse reactions.

The reports originated from numerous countries, including the United States, United Kingdom, Italy, Germany, France, Portugal, Spain and other nations. Aside from “general disorders,” the No. 1 most frequently reported category of mRNA vaccine adverse reactions was Nervous system disorders, clocking in at 25,957 reports.

ANNONSE