Nyt

Ormslevvej, Viby, 6. november 2021)

Det er ikke mange informationer, der er kommet ud af officielle kanaler, og sagen er noget nær mørklagt. Jeg har forhørt mig omkring, og det forlyder ifølge lokal kilde, at de anholdte der i medierne er beskrevet som personer med sort, mørkt eller krøllet hår alle er tre ’somaliere’, en ‘tyrker’ samt en med ukendt oprindelse. Det skulle angiveligt dreje sig om handel med skunk, og to kilder hævder uafhængigt af hinanden at afdøde var sælgeren. Han skulle angiveligt have haft et beløb i kontanter på sig. Jeg følger op, når der er nyt i sagen.

Af hensyn til efterforskningen holder politiet kortene tæt. De ønsker hverken at uddybe, hvorfor de skulle mødes, eller hvilken form for relation, der var mellem den dræbte og gerningsmændene.” (BT, 6. november 2021)

 

ANNONSE