Nyt

foto: Steen Raaschou

Undsigelsen forfølger Kurt Westergaard selv efter hans død. Da nyheden om hans død blev offentlig kendt 14. juli, var Westergaard allerede gravlagt. Kun de nærmeste var til stede og ingen vil sige hvor han blev begravet. Man frygter vandalisering af graven. Men hvor er staten?

Det er Hege Storhaug og rights.no som har den utrolige historie om Westergaards ukendte grav. Westergaards gallerist, Erik Guldager, er kilde. Som han udtrykker sig er det de danske myndigheder som bestemte at han skulle lægges på ukendt sted.

– Myndighederne frygter for hvordan gravstedet ville blive behandlet. Det er meget trist at Kurt engang ikke kan få fred efter sin død.

Anders Fogh Rasmussen Regeringen stod rank i stormen da karikaturstriden rasede aller værst. Selv da imamer drog til Mellemøsten med falske tegninger for at hidse stemningen op, et faktum som ofte ikke nævnes.

ANNONSE

Men langsomt gik fronten i opløsning og en af dem, som bøjede af var avisen som havde bestilt tegningerne, Jyllands-Posten. Flemming Rose blev svigtet af bestyrelsesformand Jørgen Ejbøl som satte mundkurv på ham. Rose fik ikke lov til at deltage i debatter, hverken fysisk eller skriftlig, hvor karikaturstriden eller islam var tema. Omsider valgte Rose at bryde tavsheden;

»Min bog er historien om, hvordan en gruppe jihadister får en stor medieorganisation til at vende sig mod sig selv,« siger Flemming Rose til Weekendavisen.

Nu kan man sige, at også danske myndigheder har vendt sig mod det danske folk og retsstaten. At Westergaard begraves på et ukendt sted er et opportunistisk knæfald. Man synes måske det bliver for dyrt?!

Flemming Rose fikk munnkurv – ble skjelt ut – og valgte til slutt å gå

 

Køb Lars Hedegaards nye bog her!

ANNONSE