Nyt

En somalisk terrorsag på dansk jord tager nu en foruroligende drejning. Der er fundet tusindvis af personlige oplysninger hos en terrordømt somalier. Det drejer sig om mere end 6000 cpr-numre, der er fundet hos en af de terrordømte brødre Guleed Mohamed Warsame og Nuur Mohamed Warsame.

De tusindvis af dybt personlige oplysninger blev fundet i forbindelse med en politiransagning i sommeren 2020.

I 2011 rejser den somaliske velfærdsmigrant, Guleed Mohamed Warsame, til sit afrikanske hjemland for at modtage terrortræning. Formålet er at udføre et terrorangreb i Vesten.

Den somaliske terrorists far, Mohamed Warsame, har tidligere afvist terroranklagerne mod sin søn. Den somaliske indvandrer siger, at hans søn blot har været ‘ude i naturen’ under rejsen til hjemlandet.

De somaliske brødre Guleed og Nuur Warsame får hver to års fængsel for terroraktiviteter.

Under retssagen kommer det frem, at de somaliske brødre har planlagt et terrorangreb på Muhammedtegneren Kurt Westergaard. Sådan her siger storebror Guleed Warsame i en telefonsamtale fra Somalia til Danmark:

ANNONSE

“Tænk dig, at vi er 200-300 mand. Så går vi ind i byen (Aarhus, red.) og starter med ham (Kurt Westergaard, red.), der svinede profeten til. Og vi fortsætter.”

Over 6000 danskere er ikke informeret om, at deres cpr-oplysninger har været i hænderne på en somalisk terrorist.

De somaliske terrorister er ikke blevet udvist fra Danmark og sendt hjem.

*

Læs mere om den somaliske terrorsag på dansk jord

ANNONSE