Kopierede/fra hoften

Søndagens George Floyd-demonstration på Christiansborg Slotsplads i København var arrangeret af ‘Black lives matter Danmark’, en dansk pendant til den racistiske amerikansk organisation. BLM Danmark ledes af sprøjtegale Bwalya Juliet Sørensen, og hun skuffede ikke. Selvom det officielt var en demonstration for ofre for postuleret racistisk politivold i USA, så agiterede zambianske Bwalya fra talerstolen mod navngivne danske politikere, som hun vil have fængslet. For hvad fremgår ikke, men publikum lød det at være enige.

“Inger Støjberg, Lock her up!”

“Pernille Vermund, Lock her up!”

“Mattias Tesfaye, Lock him up!”

Mig bekendt er ingen af mine kollegaer i Folketinget sigtet eller dømt for noget som helst, men den slags små detaljer interesserer åbenbart ikke de åhhh så gode mennesker der står og demonstrere. I stedet ønsker de sig et retssystem der minder om det der findes i Erdogans Tyrkiet. Hvor er det sølle!” (Lars Aslan Rasmussen, 2. juni 2020)

ANNONSE