Kommentar

 

Islamkritikeren Amir Masoud Arabpour M. Stillbillede: Das Wort Jesu / YouTube.[/caption]

Den islamske terrorcelle, som onsdag blev opløst i den tyske delstat Nordrhein-Westfalen med arrestationerne af fire tadsjikiske IS-medlemmer, planlagde at bombe amerikanske flybaser med fjernstyrede droner for derefter at gå til faldskærmangreb, oplyser kilder i det tyske retssystem til Kölner Stadt-Anzeiger.

Avisen identificerer også islamkritikeren, som IS-cellen havde spioneret mod, som Amir Masoud Arabpour M. Denne for almenheden hidtil ganske ukendte mand, som radikale salafister i Tyskland imidlertid en tid har anset som en fjende, er konverteret til kristendommen og har i optagelser på YouTube fremført sønderlemmende islamkritik fra et kristent ståsted.

Kombinationen af Amir Masoud Arabpours kristne ståsted, åndelige nedsabling af et islam han har vendt ryggen, samt hans politiske tanker om islams plads i Tyskland, gør ham til en fantastisk irriterende skikkelse i et sekulariseret og multikulturalistisk samfund. Det forklarer langt hen ad vejen også hvorfor han knapt nok er blevet nævnt efter arrestationerne for to dage siden.

ANNONSE

Det tyske nyhedsmagasin Focus skriver, at M. gentagne gange har «draget Koranens lære i tvivl». Det er lidt af en eufemisme.

I en optagelse på YouTube torsdag, hvor man på en TV-skærm i baggrunden ser et stillbillede af Nordrhein-Westfalens indenrigsminister Herbert Reul fra pressekonferencen, hvor han kundgjorde at terrorcellen havde spioneret mod en islamkritiker, kommenterer hovedpersonen sagen selv. Han siger blandt andet, at tadsjikere, i overensstemmelse med islams lære og Muhammeds eksempel, havde forsøgt at dræbe ham allerede for et halvt år siden en dag han tankede benzin, men at Gud havde beskyttet ham (på tysk, utekstet):

Om islam siger M. at den religion er den største løgn i verden, og at muslimer, der anser andre som urene og vantro, er rede til at dræbe for denne løgn. Sikkerhedsmyndighederne burde forstå dette, og tyskerne må også vågne op, lægger han til.

«Koranen er satans bog» og «vi har med djævelen at gøre», siger M. lige efter. Islam er den mest vanvittige religion på planeten, tordner han.

Disse mennesker har regeringen sluppet ind, til trods for at islams lære er velkendt, siger han, og hævder at den som tager Koranen og sunna alvorligt, «bliver omgjort til et monster». I sin krig mod de vantro, indtager de offerrollen så længe de er svage, det hele i tråd med profetens strategi for snyderi, men de er her for at overtage magten, fastslår han.

M. drager en politisk konklusion: «Enhver, som lever efter Koranen og sunna, burde forlade dette land.» De kan flytte til Saudi-Arabien, Iran eller et andet muslimsk land, tilføjer han.

Tyske myndigheder burde erklære at islam er en illegal religion, konkluderer M. Sådan må det være når det at kritisere islam, giver en muslim ret til at dræbe kritikeren. Sådan må det ikke være i et frit land.

Der er meget mere, og den promille af Norges befolkning, som fremdeles kan tysk, kan glæde sig over den næste halve time af videoen også. Dette er noget af den mest sønderrivende islamkritik fremført i Europa siden Oriana Fallacis tid, men har i tillæg den dimension, at kritikeren er en konvertit fra islam til kristendommen. Værre kan det ikke blive for islamister.

Amir Masoud Arabpour M. ville være blevet lyttet til i Europa i 1920, da enhver konfirmand var blevet fortalt om satan og om ikke at give efter for hans fristelser. Men i Europa i 2020 har selv kirken glemt satan, eller de har censureret ham bort. Godt og ondt er ikke begreber kirken benytter længere.

Derfor vil en person som denne islamkritiker selv blive anset som en farlig ekstremist. Det er et skrigende paradoks at en åndelig rustning, som ville have beskyttet Europa mod islam, nu anses som ekstremisme.

Sådan set er sikkerhedsmyndighederne i Europa selv blevet både en beskyttelse og en trussel, selv om det vil variere fra land til land, hvor underkastet den enkelte er. Sådan burde det ikke være.

Folk om Arabpour M. er en af den type dissidenter som Vesten burde beskytte, siger ”Ex-Muslims of Norways” leder Cemal Knudsen Yucel til Document. Mange eks-muslimer i Europa trues på livet, siger han, og lægger til at folk som Arabpour er ekstremt modige.

Hans afsløring og kritik af galskaben i islams teologi, er uangribelig, hævder Knudsen Yucel, som selv er ateist, men klart ser værdien i Arabpours kritik fra et kristent synspunkt.

Ex-Muslims-lederen anklager også medierne i Europa for dobbeltmoral efter opløsningen af den tyske IS-celle: Hvis en imam havde været truet på samme måde, ville der være blevet ramaskrig, fastslår han.

Europa er kort sagt blevet nok så islamisk i hovedet, bortset fra når det er kinesisk. Det er bare om at komme i gang med at ryste disse mentale spændetrøjer af sig.

ANNONSE